www.car.cz
 

Jirka Janák pojede tento víkend a Audi DTM v barvách BRT
     24.9.2009 22:59 - tisková zpráva


Janák tento víkend v barvách BRT

Jiří Janák ještě pořádně „nesvlékl“ kombinézu po úspěšném brněnském víkendu a už o jeho služby projevil zájem další z popředních českých týmů. Bohemia Racing Team se již tento víkend zůčastní závodu německé série DMV Tourenwagen Challenge, a právě Janák bude jedním z dvojice pilotů, jenž usednou za volant speciálu Audi A4 DTM.
Nabídku, která přišla poměrně nečekaně a na poslední chvíli Jiří Janák s nadšením uvítal.

Když mi pan Najman zavolal, byl jsem opravdu potěšen, protože svézt se s vozem specifikace DTM je moje srdcová záležitost. Přiznám se, že jsem souhlasil i když jsem na začátku pořádně nevěděl o jaký závod se presně jedná. Důvodem byla nejen vize víkendu stráveného za volantem DTM-ka, ale i to, že tým pana Maděryče je parta sehraných profesionálů, s kterými je pro mě ctí spolupracovat,“ neskrýval své nadšení Jirka, a to i navzdory tomu, že neplánovaná cesta ho obrala o víkend, který chtěl věnovat přípravě své rigorózní práce.

Bohemia Racing Team spolupráci z orlickoústeckým závodníkem využije na jeho přípravu na blížící se šestihodinový Epilog, který se pojede 16. - 17. října v Brně. Už třetí rok po sobě bude Janákovo jméno figurovat v posádce, jenž osedlá tradičně nejrychlejší vozy na startovním roštu.

„Celou sezónu jsem jezdil jen s Porsche, proto bude závod v Monze pro mě vynikající příležitost, jak se po roce opět sžít s vozem DTM. Doufám, že na Epilogu tento „trénink“ co nejlépe využiju,“ uzavřel Jiří Janák, který do Monzy odlétá dnes podvečer.

 

Ústí nad Orlicí
PR


 
 
Fotogalerie:   Okruhové speciály znovu v akci - PC MO 2009, foto V.Rožánek

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose