www.car.cz
 

Vyšel nový Truck Racing Magazine na říjen 2009
     27.9.2009 10:21 - tisková zpráva


Na všech správných stáncích s periodickým tiskem je možno si od dneška zakoupit říjnové číslo Truck Racing Magazine. Jediný evropský magazín specializovaný na závody tahačů svým čtenářům na tradičních osmačtyřiceti stranách nabízí….

- Exkluzivní reportáže ze závodů v Mostě a Zolderu, které v praxi ukázaly, jak vrtkavá dokáže být štěstěna v truckracingu. Zatímco v Čechách slavil Albacete, po belgickém víkendu se do čela propracoval David Vršecký.
- Jako tradičně nechybí aktuální rozhovory s nejúspěšnějšími jezdci obou závodních víkendů.
- Těšit se můžete na reportáže z Poháru konstruktérů, který se stal potřetí v řadě kořistí Buggyry. A rovněž na hodnocení konání dvojice českých truckerů Vršecký – Vojtíšek.
- Vzhledem k očekávanému dramatickému závěru připravila redakce stručný výčet toho, co se událo v posledních závodech předchozích čtyř sezón sjednoceného šampionátu. Součástí je i vizitka okruhu v Jaramě, na kterém se bude letos opět rozhodovat.

Kdo chce vědět všechno o závodech nejrychlejších tahačů starého kontinentu, čte Truck Racing Magazine!


 
 
Fotogalerie:   Truckový Most 2009 a doprovodný program objektivem Mirka Grusy

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose