www.car.cz
 

V Brně se chystá Memoriál Františka Šťastného i Alpe Adria Cup
     tisková zpráva


O příštím víkendu (13. – 15. srpna 2004) se pojede na Masarykově okruhu Memoriál Františka Šťastného, mezinárodní mistrovství České republiky silničních motocyklů, podnik je navíc součástí seriálu Alpe Adria Cup. Pořádající Automotoklub Automotodrom Brno – Masarykův okruh (tedy nikoliv akciová společnost Automotodrom Brno) nám sdělil následující základní informace:

Memoriál Františka Šťastného, který se pojede na brněnském Masarykově okruhu o víkendu 13. – 15. srpna 2004, je součástí mezinárodního mistrovství České republiky silničních motocyklů a seriálu Alpe Adria Cup. Jezdci těchto šampionátů budou sbírat body v závodech tříd 125 ccm GP, 125 ccm Sport, 250 ccm GP, 250 ccm Sport, Superbike, Supersport a Superstock. Navíc diváci uvidí závody Přeboru České republiky třídy Supermono, Volné třídy 250 ccm – 600 ccm a nad 600 ccm, po dlouhé době se na trati Masarykova okruhu objeví historické závodní motocykly třídy Klasik, která má vypsán Pohár Autoklubu České republiky.

O Memoriál Františka Šťastného je velký zájem o nepochybně půjde vedle závodu mistrovství světa o letos druhý nejvýznamnější motocyklový podnik na Masarykově okruhu. Očekáváme start více než 200 jezdců zhruba z deseti zemí, přičemž jsme stanovili velmi přijatelné ceny vstupenek včetně speciálních lístků do paddocku,” říká Václav Janek, ředitel Memoriálu Františka Šťastného a prezident pořádajícího AMK Automotodrom Brno – Masarykův okruh.

Kvalifikační tréninky absolvují jezdci v pátek a částečně také v sobotu, kdy od 16,00 hod. postupně odstartují závody Volné třídy a třídy Klasik. Hlavní nedělní pořad pak začíná v 10, 30 hodin.

Amos Krejčí

PS: o týden později již přijde na řadu Grand Prix 2004


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose