www.car.cz
 

V Mladé Boleslavi chystají také Rally Bohemia Historic show 2009
     5.10.2009 12:45 - tisková zpráva


RALLY BOHEMIA HS 2009 - Základní informace:

Rally Bohemia Historic show je demonstrační jízda historických soutěžních vozidel po trati vybraných rychlostních zkoušek Rally Bohemia, a to bez měření časů průjezdu. Akce se mohou zúčastnit historické soutěžní vozy nebo jejich repliky. Vozidlo musí odpovídat svým vzhledem dobové předloze a reprezentovat historii soutěžního sportu. Automobily vyrobené po roce 1990 musí být pouze originální soutěžní vozidla s prokázanou soutěžní minulostí.

Posádka předloží doklad o platném pojištění odpovědnosti z provozu vozidla - zelenou kartu. Zahraniční účastníci předloží zelenou kartu pro ČR. Pořadatel zajistí pojištění provozu vozidel na trati rychlostních zkoušek během soutěže. Na trati rychlostních zkoušek bude posádka z důvodu větší bezpečnosti vybavena ochrannými helmami a nehořlavou kombinézou. Centrum soutěže je soustředěno do Mladé Boleslavi.

Trať vychází z konceptu soutěžních dní pátek a sobota. V pátek čekají posádky 3 rychlostní zkoušky, včetně městské rychlostní zkoušky a TOP RZ Navarov v délce 45 km. Sobota se odehraje na nejkrásnějších asfaltových rychlostních zkouškách v zemi v okolí Mladé Boleslavi a Turnova.

Soutěž bude zakončena paralelní rychlostní zkouškou v Racing aréně v Sosnové. Posádky Historic show čeká cca 132 km rychlostních zkoušek.
Počet startujících posádek je omezen. Pořadatel si vyhrazuje právo výběru.


Program Historic show:
Pátek 16. října:
start 16:00 hodin (vždy 15 min. za posledním vozem EP)
cíl etapy 21:30 hodin
Sobota 17. října:
start 9:30 hodin (vždy 15 min. za posledním vozem EP)
cíl Historic show 16:30 hodin


 
 
Fotogalerie:   Brno Soběšice 2009 objektivem Jardy Marečka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose