www.car.cz
 

Pořadatelé Agrotec Mogul rally Hustopeče a Roman Kresta hustopečským dětem
     6.10.2009 13:58 - tisková zpráva


Zástupci pořadatelů  Martin Rada a Tomáš Nováček, společně s absolutním vítězem letošního ročníku Romanem Krestou a Annou Procházkovou, 1.náměstkyní hejtmana Jihomoravského kraje, která převzala záštitu za letošní ročník rally,  předali dar dětem ze Speciální školy Hustopeče – část výtěžku ze vstupenek ze speciální RZ v areálu BVV.
 
Děti ze Speciální školy Hustopeče přivítaly hosty v jedné z tříd potleskem a doslova bouřlivého potlesku se dočkal Roman Kresta. Ředitel školy převzal část výtěžku z vybraného vstupného ve výši 10 000 korun a navíc také poukazy na odběr pohonných hmot ve stejné výši na čerpací stanici fy AGROTEC.
 
„Již když jsme erzetu v Brně připravovali, plánovali jsme, že peníze použijeme jako dar handicapovaným dětem. Myslíme, že právě děti z této školy jej využijí nejlépe. Proto jsme  vybrali právě tuto školu, která je v našem městě. Tyto děti jsou nám nejblíže, jsou to naši spoluobčané a žijeme tady spolu. Jsem velice rád, že můžu za nás i za diváky a fandy rally, kteří přišli na brněnské výstaviště, tento dar předat a prokázat, že prostřednictví tohoto daru může také rally pomáhat potřebným “ podotkl ředitel a místopředseda představenstva fy AGROTEC Ing. Martin Rada.
 
„Jsem rád, že jsem dnes mohl být u toho při této dnešní akci a vřelé přijetí mne potěšilo,“ říkal Roman Kresta, absolutní vítěz letošního ročníku. „To, že vznikla myšlenka věnovat část peněz ze vstupného na charitativní účely mě také potěšilo.“
 
„Informace, že se pořadatelé sportovního podniku, který podpořil i Jihomoravský kraj,  rozhodli pomoci našim handicapovaným spoluobčanům, mě potěšila a ráda jsem se setkala s dětmi ze Speciální školy v Hustopečích.“ dodala Anna Procházková, 1.náměstkyněhejtmanaJihomoravského kraje.
 
„Dar nás velmi potěšil a stejně tak využijeme poukázky na pohonné hmoty. S dětmi na vozíčcích jezdíme denně našim mikrobusem a za tuto podporu jsme opravdu rádi,“ děkoval ředitel školy PeadDr. Jiří Staněk.
 
Na závěr děti ze Speciální školy předaly hostům dar, který zhotovili přímo žáci této školy.
Obraz automobilu bude vystaven ve společnosti AGROTEC a.s.
 
 
Tisková informace V. AGROTEC MOGUL rally Hustopeče
 
 
Pavel Jelínek
Mediaservis
TV Motormix
 
Oficiální stránky soutěže a pořadatelů : http://www.agrotecautoklub.cz/
                                                                http://www.agrotec.cz/
 
V Hustopečích a Brně , říjen 2009

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose