www.car.cz
 

Nad postem druhého jezdce Buggyry pro příští rok zatím visí otazník
     22.10.2009 21:35 - tisková zpráva


Bösiger se konkurence Niko Puliče, Uwe Nittela, či Michala Konovalova neobává!

Zatímco místo dvojnásobného mistra Evropy Davida Vršeckého v kabině Buggyry je pro sezónu 2010 již dnes prakticky jisté, nad postem druhého jezdce visí otazník.
Týmová dvojka a mistr Evropy 2007 Markus Bösiger se tak musel v průběhu dnešního a včerejšího testování smířit s tím, že vedle něj a Vršeckého proháněli jeho Byggyru Chorvat Niko Pulič, Uwe Nittel z Německa a ruský jezdec Michal Konovalov.

Nutno říci, že v průběhu celého testování zachovával Bösiger svou tradiční poker face! "Před dvěma lety touhle dobou jsem testoval v Mostě spolu s Puličem a Hahnem. Za necelý rok jsem slavil titul. I když za sebou nemám zrovna nejlepší sezónu, něco jsem s Buggyrou přece jen vyhrál," reagoval Markus na otázky spojené s jeho další budoucností v týmu. Podle svých slov však nehodlá rozhodně těžit z roční opce.

"V průběhu třech let fungovala většina našich dohod na gentlemanské bázi. Pakliže usoudím, že nemám na to, abych dále vyhrával, případně některý z jezdců bude lepší, nemá cenu ztrácet čas dalším závoděním."

Tradičně diplomaticky se k budoucnosti švýcarského veterána v týmu vyjádřil sportovní ředitel Jan Kalivoda. "Markus v roce 2007 zahájil šňůru šesti titulů v řadě. A Buggyra nezapomíná! Markus Bösiger je ovšem profesionál a dobře ví, že ze vzpomínek se žít prostě nedá," uvedl Honza. Zároveň však odmítl komentovat výsledky testování. "Míváme ve zvyku uzavírat smlouvy v průběhu ledna. Jistě se shodneme na tom, že do té doby je času dost."

 

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Hedvábná stezka 2009 objektivem Petra Luska

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose