www.car.cz
 

VW Polo Cup končí na Hockenheimringu i s BrňanemTomášem Mičánkem
     23.10.2009 16:39 - tisková zpráva


Vylepšit své současné desáté místo v průběžné klasifikaci se pokusí tuto neděli v závěrečném závodě letošního seriálu VW Polo Cup na německém okruhu Hockenheimring sedmnáctiletý brněnský jezdec Tomáš Mičánek.

"Pokud se zadaří, tak bych se mohl posunout v průběžné klasifikaci případně až o tři místa. Minulou sobotu v Epilogu v Brně jsem se rozjel, trénoval jsem v týdnu i na motokárách," uvedl před odjezdem do Německa Tomáš Mičánek.

Právě na Hockenheimu v dubnu letošní seriál startoval a Tomáš v tomto závodě skončil jedenáctý. Doplatil na nováčkovskou chybu, za safety carem si v přerušeném závodě nechal po slibně rozjetém začátku od soupeřů před ním zbytečně velký odstup a ztrátu pak nedohnal.

"Snad už Tomáš podobné vystoupení nezopakuje. Zbytečně se tehdy připravil o lepší umístění. Okruh na Hockenheimu, který je domovskou základnou německých jezdců, sice také známe. Ale na tak dokonale, jako domácí závodníci," dodal šéf stáje Jiří Mičánek senior.



Jiří Pošvář


 
 
Fotogalerie:   Epilog 2009 objektivem Dušana Beliici

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose