www.car.cz
 

Miroslav Zapletal s novým speciálem Hummer H3 EVO v Lotyšsku
     25.10.2009 15:32 - tisková zpráva


Miroslav Zapletal najel s novým speciálem další testovací kilometry!!

Víkendová lotyšská rally Mustangs 09 byla pro náš tým další zajímavou příležitostí, jak vyzkoušet nový závodní speciál Hummer H3 Evo. Díky podzimnímu počasí měli jezdci možnost prohnat své stroje po podmáčených úzkých lesních cestách, a tak nebyla nouze o spoustu bláta a adrenalinových zážitků.

Na nočním startu pátečního 12 km dlouhého prologu se postavilo 10 vozů. Naše posádka Zapletal – Úlehla obdržela startovní číslo 6. Po prologu odstartovala v noci také první RZ o délce 53 km.

Na sobotní den nachystali pořadatelé 140 ostrých kilometrů ve třech rychlostních zkouškách.

I přes to, že 30 km před cílem poslední RZ Miroslav Zapletal na svém voze nešťastně urval pravé přední kolo a zlomil tyč řízení, byl klasifikován a ve své kategorii T1 nakonec obsadil 3. místo a 6. místo celkově.

„Trať se mi velmi líbila. Je vidět, že mají pořadatelé skvělé možnosti k její vybudování.Tento závod pro nás byl další zatěžkávací zkouškou nového vozu, a tak mne ulomené kolo až tolik nemrzí a 3. místo v kategorii mne těší“, dodává Miroslav Zapletal.


PR

http://www.offroadsport.cz/


 
 
Fotogalerie:   Hedvábná stezka 2009 objektivem Petra Luska

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose