www.car.cz
 

Maňovská se loučí a děkuje. Po havárii nemá prachy
     tisková zpráva


Věčně rozesmátá dvojice Míša Maňovská a Kačka Blahoutová bude chybět na startu Rallyšou v Blovicích a zřejmě i na dalších sprintech. Příčinou je jejich havárie v Pačejově, která odsála z jejich letošního rozpočtu většinu peněz určených na letošní sezonu.
 
Poslední zatáčka poslední rychlostní zkoušky v Pačejově se stala bíločervené hondě s Míšou a Katkou na palubě osudnou. Utkání s ohradníkem si vyžádalo důkladný karosářský zásah s patřičným finančním oceněním, takže peníze připravené na další letošní soutěže musely změnit směr svého určení. Co se dá dělat,“ říká Míša, sice trošku smutně, ale bez známky zatrpklosti.
 
„Takové věci k soutěžím patří a já vím, že to byla moje chyba, pokud je skutečně chybou to, že se snažím jet rychleji. Postupně jsem se letos zrychlovala a tady už to bylo moc. Holt vrátím se k zástěře, plotně a vařečce, tam toho snad tolik nezkazím,“ dodala s jasně patrným nadhledem a pokračovala již vážnějším tonem: Na soutěžích jsme s Kačkou zažily hromadu krásných okamžiků a já ničeho nelituju. Chtěla bych poděkovat všem, kteří nám pomáhali, nebo dokázali poradit. Platí to o týmu Motocar Sport Zádveřice, který nám připravoval naše auto, zejména pak Antonínu Tlusťákovi a jeho rodičům, kteří tým vedou.
 
Také mechanici byli skvělí a těšilo nás, že jsme mohly být v jednom týmu s jezdci jako je Josef Sedláček, Josef Koukola, Toník Tlusťák, nebo Eva Vykydalová. Všem jim budeme držet palce, stejně jako dalším našim kolegům závodníkům. Děkujeme i našim příznivcům, fanouškům i partnerům, kterým jsme snad naší jízdou a výsledkem udělaly někdy radost. Za sebe musím a chci moc a moc poděkovat Kačce za její trpělivost, bezchybnost při čtení a odvahu sednout si ke mně do auta.“ Přeci jenom se nechce věřit, že obě rychlé ženy opustí s tak lehkým srdcem svět spáleného benzinu.
 
My se zase tak lehce nevzdáváme. Jsme šikovná a sehraná dvojka, která vedle ženských dovedností umí například vyměnit ve velice slušném čase kolo na závodním autě, což jsme si mnohokrát natrénovaly a několikrát v soutěži i vyzkoušely. Jinak umíme leštit okna, vařit a spoustu jiných věcí, které se mohou hodit. Na soutěže budeme i nadále jezdit a budeme pozorně sledovat naše soupeře, abychom až bude příhodnější doba byly připraveny opět upnout vlasy do culíku, nasadit přilby a vyrazit na trať erzety,“ uzavřela Míša, o které se více můžete dočíst na její webové stránce http://www.m-manovska.cz.
 
 
tisk info
 
Milan Hauer
Motorsport-review

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose