www.car.cz
 

Truckerský mistr Evropy David Vršecký je také hokejovým fandou
     13.11.2009 10:54 - tisková zpráva


Vršecký bude na hokeji!

Jedním z hostů zítřejšího utkání nejvyšší domácí hokejové soutěže mezi celky HC Energie Karlovy Vary – HC Mountfield bude i dvojnásobný mistr Evropy v závodech tahačů David Vršecký.

Svou účast na hokejovém klání nepojímá David Vršecký, takřka excelentní hokejista rozhodně pasivně. Před nově vybudovanou hokejovou halovou bude stát jeho mistrovská Buggyra, před zápasem proběhne Davidova autogramiáda. Vládce truckové Evropy a dvojnásobný světový rychlostní rekordman v jízdě závodním tahačem ale rozhodně nehodlá sehrát roli největší hvězdy utkání. Tuto pozici rád přepustí karlovarským hokejistům.

"Až na drobné výjimky, které vesměs hokeji moc nerozumí fandí celá Buggyra Karlovi Holoubkovi, tedy Karlovým Varům," vysvětluje Vršecký zcela nekompromisně. "Nemá cenu zastírat, že bez Karla bych zcela určitě nebyl tam, kde jsem. A určitě nejsem sám."

Přestože obhájcům titulu nevyšel úvod sezóny zcela podle jejich představ, zůstává David optimistou. "Rozhodující fází hokejové sezóny je play off, ve kterém bude Energie opět vyhrávat. Zrovna jsme si říkali s kluky z Roudnice, že nás v dubnu čekají zase pěkné nervy. A pak oslavy."

"S Petrem Markem, jinak s vynikajícím brankářem jsme se shodli na tom, že Energie má vynikající hráče a prosadit se okamžitě do základu by pro nás nebylo tak jednoduché. Přesto Karlovi vzkazuji, že pokud bude potřeba, jsme připraveni kdykoli vypomoci," tvrdí David rezolutně.

"Závody tahačů ukázaly, že když je potřeba, umím být hodně rychlý a tvrdý, mám zdravou psychiku, nějaký nájezd několikatunového soupeře mě hned tak nerozhodí. O smlouvě se nebudeme dohadovat. Hrát v týmu Karla Holoubka je pro nás s Petrem věcí cti."

 

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   TK Buggyry k obhájení titulu, foto K.Kolečko

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose