www.car.cz
 

Tragická nehoda : Ferrari narazilo do stromu a shořelo
     14.11.2009 10:35 - tisková zpráva


Ferrari narazilo do stromu

Profesionální jednotka z Holešova ve společném výjezdu s dobrovolnými hasiči města Holešov, zasahovala při těžké dopravní nehodě v obci Prusinovice. Sportovní automobil Ferrari při nehodě narazil do stromu a následně se vznítil. U nehody se těžce zranili dva lidé, kteří byli v době příjezdu hasičů již mimo vozidlo.

Obě osoby byly záchrannou službou převezeni do nemocnice. Hasiči uhasili automobil vysokotlakem a zajistili místo události. Po zdokumentování a vyšetření nehody Policií ČR provedli úklid stromu, který ležel na komunikaci.

 

PS:  jeden z členů posádky po převozu do nemocnice svým zraněním podlehl. Vozidlo bylo nové - dotyčný jej nevlastnil ani měsíc. .....................

A ještě další požár auta:  Audi Q7 shořelo na Vyškovsku

Téměř nové auto Audi Q7 v pátek 13.11. 2009 v noci shořelo u Nížkovic na Vyškovsku. Škoda podle předběžného odhadu dosahuje 1,8 milionu korun.



zdroj: pozary.cz

Hasici


 
 
Fotogalerie:   Havárie nového Ferrari do stromu u Prusinovic, foto ZHS

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose