www.car.cz
 

Také Josef Král a Tomáš Kostka se budou podepisovat na výstavě Rychlá kola
     21.11.2009 06:00 - tisková zpráva


TOMÁŠ KOSTKA A JOSEF KRÁL SE PŘEDSTAVÍ V LYSÉ NAD LABEM

Most, 20.11. 2009

Piloti Josef Král a Tomáš Kostka budou přítomni na tradiční výstavě Rychlá kola v Lysé nad Labem. Výstava probíhá právě tento víkend a kromě expozice sériových i závodních vozů a motocyklů nabízí také autogramiády závodníků. Oba jezdci závodící s podporou BRT budou k dispozici na výstavišti během neděle 22. listopadu.

V expozici tedy letos nebude chybět ani speciál Audi A4 DTM, se kterým Tomáš Kostka absolvoval celou sezónu v prestižním německém šampionátu a k vidění budou samozřejmě i další lahůdky. Během hlavního dne výstavy, tedy v neděli, budou probíhat setkání se závodníky a také autogramiády. Jak Tomáš Kostka, tak i Josef Král budou tedy k dispozici nejen k odpovídání na zvídavé otázky návštěvníků a novinářů, ale budou podepisovat své karty a plakáty.

"Fakt, že oba v letošní sezóně předvedli ve svých kategoriích rozhodně výborné výkony, nás pochopitelně těší. Naše účast na Rychlých kolech má už dlouholetou tradici a všechny příznivce Bohemia Racing Teamu srdečně zvu do Lysé nad Labem k příjemnému setkání,“ řekl manažer BRT Petr Najman.



odkazy:
http://www.brt.cz/  


Více informací a aktuální fotografie naleznete v průběhu celé sezóny na: www.brt.cz.  


 
 
Fotogalerie:   Směska foto ze závodů a akcí objektivem Michala Kopečka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose