www.car.cz
 

Dvojnásobný triumf Mitsubishi v letošním Dakaru
     tisková zpráva


Pro Peterhansela je to první vítězství za volantem automobilu, ale v minulosti byl už šestkrát vítězem kategorie motocyklů. Společně se svým krajanem Hubertem Auriolem jsou jedinými účastníky dakarské soutěže, jimž se podařilo zvítězit na dvou i čtyřech kolech.

Triumf Mitsubishi podtrhl skvělým druhým místem vítěz předchozích dvou ročníků Hiroši Masuoka s francouzským spolujezdcem Gillesem Picardem. Tato posádka startovala rovněž s vozem Mitsubishi Pajero Evolution a dojela celkově se ztrátou necelých padesáti minut na vítěze.

Svoji první účast v závodě saharskými písky proměnila ve skvělé páté místo celkově Andrea Mayerová navigovaná zkušeným Andreasem Schulzem (oba z Německa) na klasickém voze Mitsubishi Pajero.

Vozy značky Mitsubishi dokonale ovládly výsledkovou listinu kategorie automobilů. Kromě zmíněných tří posádek se v celkovém pořadí do patnácté příčky umístilo ještě dalších pět vozů s třemi diamanty na kapotě!


Jaroslav Major , tisk info


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose