www.car.cz
 

Dakar 2010: Také Tomečkův Letka tým prošel minipřejímkou v Le Havre
     30.11.2009 23:59 - tisková zpráva


Vozy Letka racing teamu jsou v přístavu v Le Havre, hlavní část přejímek bude až Buenos Aires

Le Havre 25.11.2009 – Vozy Letka racing teamu jsou předány

Psát na těchto stránkách, že se příští ročník rallye Dakar pojede v Argentině a Chille je opravdu zbytečné, to všichni fanoušci jistě ví. A všichni také asi ví, že stejně jako loni se musí závodní technika s měsíčním předstihem vydat na cestu na jihoamerický kontinent.

Ve dnech 25. a 26. listopadu proto ve francouzském přístavu Le Havre probíhá přejímka závodní techniky. Všechny tři (dvě závodní a doprovodná) tatry našeho týmu prošly hned ráno 25. listopadu přejímkou a nyní čekají v uzavřeném prostoru přístavu na nalodění. Tomáš Tomeček, Petr Vodák, Petr Vojkovský a Míra Martinec, kteří vozy do Francie dopravili, se pak v noci vrátili zpátky do republiky.

Tomáš Tomeček k předání vozů řekl: „Na rozdíl od loňského roku, kdy se v Le Havru odbyla skutečná technická přejímka vozů, letos šlo opravdu spíše o jejich předání do přístavu. Jediné, co jsme museli provést a co následně pořadatelé kontrolovali, byla montáž GPS a bezpečnostních systémů Iritrack a Sentinel. Zbytek přejímek proběhne až v Buenos Aires. Takže to bylo opravdu rychlé, v poledne už jsme se mohli vydat na cestu domů“.

Členové týmu neponechali nic náhodě a na přejímky se vydali už ráno po sedmé hodině. Oficiální začátek byl v 8 hodin, takže absolvovali předání vozů v poklidu mezi prvními. Vzápětí dorazila opět početná a špičkově „nazbrojená“ ekipa Kamaz a taktéž už má své vozy v přístavu.



Míra Martinec, LRT


 
 
Fotogalerie:   Bronzový Loprais Tatra Team - Hedvábná stezka 2009 a její atrmosféra, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose