www.car.cz
 

Buggyra díky příznivému počasí jede a testuje na plný výkon!
     1.12.2009 13:20 - tisková zpráva


V prosinci na plný výkon!

Mimořádně příznivé počasí je letos na vině tomu, že si osazenstvo Buggyra Technology Centra může nechat o poklidné adventní atmosféře nechat pouze zdát!
Vzhledem ke klimatickým podmínkám totiž rozhodl management týmu o tom, že nebude od věci zvládnout do vánoc testování jak na letišti v Panenském Týnci, tak na mosteckém okruhu.

"Prakticky od posledního testování v Mostě pracujeme na motoru i podvozku. Udělali jsme kus práce," pochvaloval si David Vršecký. Vzhledem k tomu, že na jakékoli informace ohledně vývoje speciálu pro sezónu 2010 je uvaleno informační embargo, omezil se dvojnásobný mistr starého kontinentu pouze na konstatování, že při nastavení vychází mechanici s inženýry z mostecké konfigurace.

A tuto se snaží pochopitelně vylepšit. "Protože dnes nemá nikdo jasno v tom, jestli na začátku dubna nebudeme bojovat s přívaly sněhu, chceme si vytvořit časovou rezervu. O funkčnosti každé konkrétní věci se můžeme přesvědčit pouze na okruhu. Pokud natestujeme dva závodní víkendy bez sebemenších problémů, což se rovná najetí 1000 kilometrů v plné zátěži, máme v první fázi vyhráno.

Je před námi hodně práce."

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Vršecký testoval prototyp propulsoru pro pohon ultralehkých letounů

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose