www.car.cz
 

Pohodové Vánoce 2009 a PF 2010 !
     24.12.2009 14:57 - Pavel Jelínek


Rok 2009 a s ním samozřejmě i motoristická sezóna je u konce. Na závěr tedy chci  poděkovat našim divákům MOTORMIXu za věrnost, zejména těm, kteří nám občas napíší povzbudivá slova, že se jim pořad líbí.

A nejen divákům Motormixu, ale i  návštěvníkům našich stránek, zejména těm pravidelným, kteří zde jistě  najdou téměř vše ze všech možných i nemožných  motoristických disciplín. A samozřejmě i velmi bohaté fotogalerie mnoha autorů rovněž z mnoha různých akcí nejen v Česku.

A zároveň děkuji i všem kolegům, díky kterým naše televizní půlhodinovka může dvakrát za měsíc vznikat i bez mnohamiliónových dotací a sponzorských příspěvků, jako tomu je u jiných pořadů podobného rozsahu..... Děkujeme i všem posádkám a závodníkům, vozícím logo našeho pořadu a kterých celkem slušně přibývá.

Dále díky pořadatelům různých akcí, kde jsme byli mediálními partnery - mezinárodnímu Autosalonu Brno, rallye Vyškov, rallye Vysočina, Autoslide Pardubice, Setkání mistrů v Humpolci, ME trucků v Mostě. Díky také promotérovi vrchařského KW berg trophy a seriálů závodů v trucktrialu, s nimiž jsme rovněž úzce spolupracovali, a na závěr sezóny pak i Pražského rallyesprintu.

Samozřejmě velké díky za podporu také šéfovi Agrotec Hustopeče Ing. Martinovi Radovi a stejně tak si poděkování zaslouží mediální patrneři, kteří pravidelně zveřejňují tiskové zprávy Motormixu a to zejména

To je tedy poděkování z pozice  tvůrce televizního Motormixu. Dále ovšem děkuji i všem, kdo se podílejí na tvorbě těchto  internetových stránek, ať již psaním článků nebo pravidelným i nepravidelným posíláním  svých fotografií !!!

A na závěr ještě něco - již brzy spustíme zcela nové stránky na již známé doméně www.tvmotormix.cz, kde se dozvíte téměř vše o Motormixu. A kde si jej případně můžete snadno stahnout, či pustit !

Nebo aspoň poslat typ na návštěvu těchto stránek a Motormixu vašim známým.!!

Přeji vám úspěšný, vydařený a pohodový nový rok 2010.

A třeba i na viděnou na některých zajímavých motoristických  akcích.

 

PS:  pokud by vás lákala třeba  funkce dopisovatele nebo  i fotografa pro naše stránky,   napište mi :-))


 
 
Fotogalerie:   Začátek prosince 2009 v Krušných horách, foto Pavel Douša

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose