www.car.cz
 

Autoslide Pardubice 2010: přijede také dravý Petr Hozák
     30.12.2009 22:28 - tisková zpráva


René Munnich na startu Autoslide?

Velký showman a skvělý jezdec to vše znamená jméno Munnich René ve světě rallycrossu. Během své úspěšné kariéry tento závodník pocházející z Nemecka vybojoval několik titulů. Od setkání mistrů v Sosnové, kde jsme prohodil několik slov o plánovaném startu na 2. ročníku atraktivního automobilového klání Autoslide 2010 se rozmýšlí o startu. Samotný jezdec je této akci nakloněn.

Do konce měsíce prosinec budou probíhat jednání a tým Autoslide pevně věří, že se René Munnich zařadí do soupisky automobilových gladiátorů mezi takové osobnosti ze zahraničí jako jsou Pavel Sorochinskiy z Ruska nebo Guttorm Lindefjell z Norska. Pokud by totiž tento německý jezdec skutečně jel, znamenalo by to jediné – o zábavu a nekompromisní souboje by bylo jednoznačně postaráno!

DALŠÍ ZVUČNÉ JMÉNO NA SOUPISCE AUTOSLIDE – PETR HOZÁK!

O tom, že sportovní dění pod názvem Autoslide znamená už velkou prestiž i v České republice, svědčí obrovský zájem z řad široké veřejnosti. I mezi jezdci se tento podnik dostává do značné obliby. S myšlenkou startovat na ledovém závodu si již zahrávali takoví matadoři jako Roman Kresta či Václav Pech. Druhý ročník této motoristické podívané slibuje snad ještě více nabitou startovní listinu než úvodní závod, který se v plochodrážním areálu Zlaté přilby v Pardubicích jel 10. ledna 2009.

Přihlášeni jsou už otec a syn Semerádovi, severský ďábel Guttorm Lindefjell a o účasti přemýšlí i známý německý jezdec rallycrossu René Munnich. Tohoto pilota jsme mohli letos spatřit na Setkání mistrů v Sosnové u České Lípy, kde kočíroval závodní speciál Škoda Fabia pyšnící se zrychlením z 0 na 100 téměř ze světa královny motosportu formule 1. Černým koněm 2. ročníku podívané jménem AUTOSLIDE by se mohl stát jezdec Pubblicita racing. Známé ho například z Pražského rallypsrintu, kde startoval již několikrát. Tento jezdec má zkušenosti s vozy specifikace WRC. Tyto speciály jsou už v zóně střední Evropy zakázané.

Ovšem tu a tam je můžeme spatřit na volných podnicích nebo rallysprintech. Jezdec, kterého máme tu čest přivítat, pochází z metropole Jižní Moravy Brna. Do světa automobilových soutěží poprvé vstoupil v roce 2004. Mezi jeho koníčky patří sport obecně a oblíbil si italskou kuchyni. Jmenuje se Hozák, Petr Hozák! Na Autoslide se stane součástí nově vzniklé divize LIQUI MOLLY, která bude pravděpodobně na sebe upoutávat spoustu pozornosti a to právem. Však se v ní skví taková jména jako legenda slovenského motosportu Igor Drotár, zúčastní se i skvělé duo otec mistr České republiky v rally a syn účastník mistrovství světa v automobilových soutěží Josef a Martin Semerádové a určitě se nenechá zahanbit pilot z Náměště nad Oslavou Marek Rybníček.

Tento mladík spjatý s městem s historickými a kulturními památkami zapsanými ve světovém dědictví UNESCO Třebíče a matador v závodech do vrchu se také určitě bude chtít zúčastnit bojů o vavříny. Je to otevřené. Pokud chceš být svědkem zrodu nového krále Autoslide, stát se součásti té nepopsatelné atmosféry, okem mrknout na hezké ženy a zažít nezapomenutelný zážitek.

Pak právě pro tebe tu máme předprodej vstupenek do ledového království plného adrenalinu na www.ticketstream.cz, www.ticketportal.cz a nově také na www.eventim.cz. Zajisti si už teď možnost být 16. ledna 2010 u toho!



PR


 
 
Fotogalerie:   Praha 2009 objektivem Jirky Zaňáta

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose