www.car.cz
 

Diamantová jehlice pro dealera VW z Kyjova
     9.1.2010 22:41 - tisková zpráva


Diamantová jehlice pro nejlepší dealery Volkswagen putuje do České republiky
• Nejprestižnější ocenění pro prodejce vozů Volkswagen získal Jiří Polcr ze společnosti TOP CENTRUM car

Praha 7. ledna 2010 – Nejprestižnější ocenění „Diamantová jehlice“, které Volkswagen každoročně uděluje nejlepším dealerům značky, získal Jiří Polcr ze společnosti TOP CENTRUM car s. r. o. se sídlem v Kyjově.

Diamantová jehlice je i v celosvětové síti značky Volkswagen velkou vzácností. Získat ji může pouze prodejce, který je již držitelem ocenění Zlatá jehlice. V soutěži rozhodují výkony podniku za delší časové období, profesionalita při řízení, loajalita vůči reprezentované značce Volkswagen, kompetence a aplikace moderních metod a procesů v podniku a důležitá je i aktivita při uplatňování nejmodernějších technologických postupů.

„Toto nejvyšší dealerské ocenění uděluje vedení koncernu Volkswagen na základě komplexního hodnocení podle velice náročných kritérií,“ podotkl Rudolf Javurek, generální ředitel společnosti Import VOLKSWAGEN Group s. r. o. „Diamantovou jehlici lze proto právem považovat za výraz uznání dlouhodobé kvalitní práce a výborných výsledků oceněného dealera.“

Slavnostní předání ocenění se uskutečnilo ve Wolfsburgu. Ceremonie se zúčastnilo 68 dealerů z 29 zemí, ceny předávali Wolfgang Ratz, vedoucí regionu pro střední Evropu, a Alain Favey, zodpovědný za prodej vozů Volkswagen v regionu Evropa.

„To, že máme již tři držitele Diamantových jehlic a stále početnější skupinu dealerů oceněných Zlatou jehlicí, svědčí o dobré úrovni tuzemského trhu s automobily. Těší nás, že naši dealeři patří mezi celosvětově nejlepší prodejce značky Volkswagen,“ uvedl Vratislav Strašil, vedoucí divize osobních vozů značky Volkswagen. Z dealerů v České republice dosud Diamantovou jehlici získali Josef Fojtík ze společnosti Auto Jarov s. r. o. v roce 2003 a Jan Heller ze společnosti AUTO Heller s. r. o. v roce 2005.

Import VOLKSWAGEN Group, s.r.o.
AC&C Public Relations
Kontakt: Jan Klíma

www.volkswagen.cz 

PR 


 
 
Fotogalerie:   Slalom Sprint Přáslavice 2010 od Pavla Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose