www.car.cz
 

Dakar 2010: Spanilá jízda Tater Letka týmu po benzínkách partnera
     15.1.2010 12:05 - tisková zpráva


Zpráva Míry Martince ze Santiaga

Vážení přátelé dakaru a našeho týmu,

Zdravím Vás ze slunečného hlavního města Chile, Santiaga. Jsme tu s Andrím a spolu s kluky z doprovodné tatry už druhý den. Ráno už odjíždíme dál.

Náš pobyt tady získal jiný charakter – už v Copiapu jsme se my s Andrém oddělili od konvoje rallye (kluci o den později v La Sereně) a plníme teď sponzorské propagační závazky. André se totiž domluvil se zástupci hlavního sponzora našeho vozu – společnosti Petrobras -, že využijí přítomnosti vozů zde a uděláme takovou spanilou jízdu.

Vytipovali čerpací stanice, které navštívíme a tak my teď dva dny rozdáváme podpisy, fotíme se, vysazujeme děti do kabiny a odpovídáme na dotazy. Lidé jsou tu fantastičtí, o auta a o závod se moc zajímají, vyjadřují nám podporu. Pro nás je to také jedinečná příležitost si s nimi popovídat, dozvědět se spoustu zajímavostí o Chile. Konec konců – nechám spíše hovořit fotografie.

Zítra máme v plánu přesunout se do San Rafael a podívat se do dun na konec etapy (takto jsme se s Andrém vydali do dunového pole v Copiapu, odkud jsou fotografie) a pak už dojedeme do Buenos Aires.



Za celý tým Vás zdraví

Míra Martinec

www.ltr.cz


 
 
Fotogalerie:   Dakar 2010: Tomečkův Letka tým v úvodu, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose