www.car.cz
 

Škoda Auto pokračuje v projektu Fabia S 2000 vytvořením českého rallye týmu !!!
     29.1.2010 21:04 - tisková zpráva


29.1. 2010

ŠKODA AUTO PŘIPRAVUJE TÝM PRO ČESKÉ RALLYOVÉ MISTROVSTVÍ

Škoda Auto pokračuje ve svém projektu Fabia Super 2000 vytvořením českého rally týmu. Partnerem týmu bude akciová společnost Delimax, významný český potravinářský výrobce. S vozem Fabia Super 2000 bude v rámci Mezinárodního mistrovství České republiky hájit barvy týmu perspektivní posádka Pavel Valoušek – Zdeněk Hrůza.

Michal Hrabánek, šéf týmu Škoda Motorsport, k připravované aktivitě poznamenává: „Celý projekt Fabia Super 2000 je od počátku zaměřen na dvě stěžejní linie – sportovní a zákaznickou, s cílem nasazovat vůz Fabia Super 2000 jak na mezinárodní tak národní úrovni v jednotlivých zemích. Po úspěšném roce 2009 a nastartování podpory a zapojení importérů vozů Škoda do projektu v zemích jako je Velká Británie, Itálie, Francie či Švédsko, jde o další logický krok v naší strategii – posunout projekt Fabia Super 2000 na domácí trh. Těší nás, že se s naší podporou podařilo najít možnosti představit vůz Fabia S2000 českým fanouškům.“

„Společnost Delimax, a.s. podporuje Pavla se Zdeňkem dlouhodobě a navazuje na úspěšné loňské spolupůsobení. Chtěli jsme proto pro oba jezdce připravit takové podmínky, které jim umožní kvalitně reprezentovat naše obchodní značky Jan Varmuža a St. Johann a zároveň se pokusit dosáhnout sportovního úspěchu.

To bez špičkového vozu, jakým je Škoda Fabia Super 2000, není v dnešní době již možné.“ sdělil Ing. Jan Vrba, generální ředitel společnosti Delimax, a.s.


Karel Pokorný, Podniková komunikace 
Jaroslav Černý, Podniková komunikace

PR


 
 
Fotogalerie:   Rallye Monte Carlo 2010 a tovární Fabie S 2000, foto týmu ŠM

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose