www.car.cz
 

D.A.S. JE JIŽ PATNÁCT LET VAŠÍ JISTOTOU
     6.2.2010 14:57 - Vladimír Rožánek


 D.A.S. pojišťovna právní ochrany, a.s. - jediná specializovaná pojišťovna svého druhu v České republice oslaví 1. 2. 2010 již 15 let působení na českém pojišťovacím trhu, kde svým klientům poskytuje výjimečný produkt  - pojištění právní ochrany.

„Pokud se vrátíme do hluboké minulosti, tak prakticky již od prvních kroků byly pojišťovny právní ochrany úzce spjaty s motorismem. První pojišťovna právní ochrany byla založena již v roce 1917 v Le Mans ve Francii s názvem D.A.S. – Défensé Automobile et Sportive. Hlavním podnětem ke vzniku pojišťovny byly automobilové závody, při nichž docházelo často k nehodám. Poškozeni byli jak závodníci, tak i diváci, kteří při vymáhání náhrady za způsobené škody byli nuceni absolvovat dlouhotrvající procesy s vysokými náklady. V roce 1926 a 1927 pak následovalo založení dvou společností ve Švýcarsku a Belgii. A v roce 1928 byla v Berlíně založena německá D.A.S., která má v současné době sídlo v Mnichově.

V současnosti patří D.A.S. do koncernu ERGO, jedné z kapitálově nejsilnějších pojišťovacích skupin na světě a dceřiné společnosti německé D.A.S. zastupují klientelu z šestnácti evropských zemí, Kanady a Jižní Koreji. S více než deseti miliony klientů a více než šesti tisíci pracovníky v administrativě a obchodní službě je D.A.S. největším specialistou, nabízejícím v Evropě pojištění právní ochrany.  Na českém pojistném trhu D.A.S. působí od 1. 2. 1995, a stala se tak první společností nabízející v ČR pojištění právní ochrany,“  říká paní Jitka Chizzola, členka představenstva společnosti D.A.S., která ve vedení společnosti působí již od jejího založení.

Pojistěte se dle Vašich požadavků

D.A.S. pojišťovna právní ochrany, a.s. začala také na českém trhu v duchu své tradice nabízet nejprve produkty určené pro motoristy. V současné době ale v portfoliu produktů nalezneme celý komplex pojištění, které zajišťuje právní ochranu klienta prakticky ve všech životních situacích, a to nejen u klientů z řad privátních, ale také klientů z podnikatelských sfér. Vybrat si tak můžete z produktů ušitých na míru pro každou českou rodinu v rámci „Pojištění právní ochrany rodiny“ s možností připojištění vlastnických, nájemních a sousedských sporů, problémy v zaměstnání vám může pomoci vyřešit „Pojištění právní ochrany pro zaměstnance v pracovněprávních vztazích“, zvolit si můžete i „Pojištění právní ochrany při úrazu“. Speciální produkty nabízejí ochranu pro podnikatele, lékaře, lékařské praxe, lékárny apod. Klienti mají také k dispozici tísňovou linku, na kterou se mohou obracet v naléhavých záležitostech s právními dotazy 24 hodin denně, 365 dní v roce.

„Naše pojišťovna právní ochrany D.A.S. ve své každodenní činnosti naplňuje jedno ze svých hesel, které říká, že v demokratické společnosti má každý právo na své právo. D.A.S. k tomu přidává prostředky k jeho prosazení. Našim klientům poskytujeme specializovanou právní pomoc nejen v České republice, ale po celé Evropě. Náklady spojené s právní ochranou jsou hrazené až do výše 500 000 Kč (tzv. limit pojistného plnění) a v rámci pojištění jsou tak hrazeny například přiměřené náklady specialistů, právních zástupců, poplatky a náklady za soudní řízení, svědky, soudní znalce, znalecké posudky apod.“ dodává ještě paní Chizzola.

Štěstí přeje připraveným

            Lidský život bohužel přináší situace, které někdy nedokážeme řešit vlastními silami, případně nám někdo může klást značné překážky při získání našich oprávněných nároků. A právě proto je zde pojištění právní ochrany, které prosazuje právní zájmy jak jednotlivého občana, tak i ty, které souvisejí s podnikatelskou činností. Do situace, kdy budeme potřebovat právní pomoc, se může dostat opravdu každý. A tak je vždy lepší být na vše připraven – ne nadarmo se říká, že i štěstí přeje těm připraveným.   

Závěrem nezbývá než připomenout - pamatujte na to, D.A.S. je Vaše snadnější cesta k právu!


 
 
Fotogalerie:   Martin Prokop poprvé testoval novou Fiestu S2000, foto týmu P.Frýba a M.Rybář

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose