www.car.cz
 

Jak letos na našich okruzích ?? Protest závodního týmu proti nesouladu ......
     8.2.2010 13:40 - Pavel Jelínek


Protest závodního týmu proti nesouladu Předhlášení versus Propozice 2010

Do redakce nám dorazil přiložený  protest, zaslaný na okuhovou komisu FAS, jednoho z českých závodních týmů, který má aktivity především na  okruzích. Sezóna 2010 totiž zřejmě bude vypadat zcela jinak, než bylo původně avizováno, což může týmům  přinášet poměrně zásadní problémy.

Obracíme se tedy především na závodníky  a majitele  týmů. Pokud se vás záležitost  a nastíněný  problém také týká a ohrožuje i  vaše smlouvy se sponzory a tedy i financování závodění, napište nám. Případné dopisy ( emaily) mohou  být případně použity k dalším  clánkům k této problematice. Pište na adresu : tvmotormix zavináč tiscali.cz nebo také  centrum.cz atd

Protest proti nesouladu Předhlášení pro rok 2010 vs. Propozice 2010


Vážený pane Marku,

na počátku roku 2009 bylo FASem předhlášeno pro ZAO na sezonu 2010 min. 12 sprintů a skutečnost, že vozy v do 2.000 ccm nebudou vyhlašovány ve vytrvalostních závodech.

V propozicích pro rok 2010, které byly nedávno vydány, je však vše jinak. Pojede se min. 6 sprintů a dvoulitry se budou ve vytrvalostních závodech vyhlašovat.
Chci touto cestou vyjádřit s touto skutečností důrazný nesouhlas a protest !

Naplánovali jsme sezonu 2010 na základě předhlášení. Máme nasmlouvané sponzory, vyčerpané plnění v souladu s předhlášením. V tuto chvíli jsme v situaci, že kvůli výše uvedené změně v propozicích jsme nuceni porušit smlouvu se sponzory se všemi hrozícími dopady !

Nebudu zde rozebírat problémy spojené s pronájmem vozů, které jsme koncipovali na 12 sprintů za sezonu 2010.

Očekávám vaše vyjádření k problému a zůstávám s pozdravem


Bohumil Pfeifer
(majitel týmu)


 
 
Fotogalerie:    Robert Pláteník s Fábií v jarním Mostě 2009, foto Pavel Douša

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose