www.car.cz
 

Freestyle Motocross Race Brno 2010 nabídne čtyřdílný program
     9.2.2010 15:08 - tisková zpráva


Dosud největší freestylová akce na jižní Moravě se chystá na brněnském výstavišti

Čtyřdílný program

V sobotu 13. března návštěvníci dosud největší freestylové akce na jižní Moravě, si na brněnském výstavišti, v jehož areálu zároveň bude probíhat mezinárodní Motosalon 2010, zvolí mezi odpoledním (od 13.30h.) a večerním pořadem (od 18.h.). Freestyle Motocross Race Brno 2010 nabídne čtyřdílný program s absolutní tuzemskou novinkou, kterou bude nedávno v USA vzniklé freestylové superkrosové závodění v hale. V Brně se freestylisté takto střetnou pod názvem Speed&Race.

Podmol s Pilátem přímo z USA

Startovní listina brněnského podniku obsahuje kompletní českou freestylovou elitu. Nestor Petr Kuchař předvádí v současné době svoje umění v Číně, zatímco trojnásobný freestylový vicemistr světa Libor Podmol naváže Brnem na svůj tréninkový pobyt v Kalifornii. V USA provázel Podmola Petr Pilát, který se do historie freestylu zapsal coby nejmladší jezdec s vydařeným back flipem (salto vzad).

„Oba určitě budou mít formu jako hrom,“ předpokládá o Podmolovi a Pilátovi hustopečský Kuchař, spolupracující s brněnskými pořadateli. Zajímavě se vyvíjí jednání se zahraniční konkurencí. Hlavní hvězdou Freestyle Motocross Race Brno 2010 by měl být Alister Sayer z africké Botswany, pořadatelé doufají i ve start Itala Jadera Toninella a známého Němce Lucase Weise. O show navíc se chce postarat Emmanuel Angius, italský jezdec tmavé pleti, který dokáže předvádět adrenalinové kousky kuriozně na trialovém motocyklu.

Předprodej vstupenek v plném proudu!

Vstupenky na brněnskou freestylovou lahůdku jsou už k mání v předprodejní síti Ticketstream.cz (www. ticketstream.cz, e-mail info@ticketstream.cz). Veškeré další informace o podniku najdou zájemci na www.fmxbrno.cz

 

PR 


 
 
Fotogalerie:   CRASH - Lukáš Volejník Ledová Plochá Dráha Hamr 6.2.2010 foto Luboš Novosád

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose