www.car.cz
 

Jezdci Křenek Motorsport testovali nové vozy specifikace 2010
     18.2.2010 13:01 - tisková zpráva


Jezdci týmu Křenek Motorsport zkoušeli novou Formuli Renault

Vyzvednutí vozů Formula Gloria pro MMČR DIVIZE 3, využil tým Křenek Motorsport k provedení funkčního testu nového vozu Formule Renault specifikace 2010 na italském okruhu Varano.

Mimo stálých pilotů týmu, jimiž jsou Adam Kout, Jakub Knoll a Jakub Klášterka se za volant nového vozu posadil i švýcarský závodník Philipp Frommenwiler. Philipp v předešlé sezóně startoval v anglické sérii Formule Palmer a ve svých 20ti letech již patří ke zkušeným závodníkům.

"Okruh pro nás není zrovna ideální, ale není daleko od továrny Gloria Cars a tak se tato možnost sama nabízela. Vůz fungoval po oba dva dny bez jediného problému a všichni jezdci si jej velice pochvalovali. Funkčnost a možnosti nové telemetrie, multifunkční display i sedmistupňová převodovka s pákovým řazením na volantu nás pozitivně překvapily," zhodnotil test šéf týmu, pan Josef Křenek.

"Výborný dojem na mě udělal Philipp Frommenwiler a je velice reálné, že za nás nastoupí v letošní sezóně Eurocupu," dodává Josef Křenek k výkonu švýcarského pilota.

Funkční test týmu Křenek Motorsport proběhnul přesně podle plánů a týmový mechanici a inženýři se již nyní chystá na první oficiální test ve španělské Valencii. Na tento test, který proběhne ve dnech 22.-23. 2., pojedou jezdci Adam Kout a Jakub Klášterka. Třetí jezdec týmu - Jakub Knoll odlétá za olympiádou do kanadského Vancouveru (tato cesta byla naplánována před vydáním kalendáře Eurocupu pro letošní sezónu).

Kalendář sezóny 2010:

18. 4. - Motorland / Španělsko
2. 5. - SPA / Belgie
6. 6. - Brno / Česká Republika
20. 6. - Magny-Cours / Francie
4. 7. - Hungaroring / Maďarsko
5. 9. - Nürburgring / Německo
19. 9. - Silverstone / Velká Británie
10. 10. - Catalunya / Španělsko

Odkazy:

Oficiální stránky týmu - www.krenek.cz  
Oficiální stránky Eurocupu - http://www.renault-sport.com/en/world_series/eurocup_2000/  

 

PR

ilustrační foto

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   KplusK motorsport na DOD ve škole v Litomyšli, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose