www.car.cz
 

Do Brna míří také italský černý šoumen a frestylista Emanuel ANGIUS
     11.3.2010 12:52 - tisková zpráva


Do Brna z Itálie přijede i italský šoumen a frestylista, černoch Emanuel ANGIUS.

Do Brna z Itálie přijede i  italský šoumen a frestylista, černoch Emanuel ANGIUS.

 Emanuel Angius (Itálie) „TRIAL FREESTYLE“

Narozen: 1.6.1984
Sourozenci:Matilde Angius
Stav:Zasnoubený(á) s Elisa Magni
Webová stránka:www.piratetroop.com
Vzdělání: Střední škola Scuola Media '84
Zaměstnavatel:pirate troop trial freestyle
Období:leden 2006 dodnes

Pokračování odpovědí Jana Juřičky, viz další- předchozí  zde:

Diváci uvidí i českou premiéru Trial Freestyle - co si pod tímto pojmem mohou představit?

FMX show nejsou jen skoky na motokrosových motorkách. K povedené akci patří i dotvoření atmosféry baviči-moderátory, roztleskávačkami a tanečními vystoupeními, dobrou "crazy" muzikou, světelnou show, velkoplošnými projekcemi pro přiblížení děje a opakovanými zpomalenými záběry zajímavých okamžiků, a v neposlední řadě i netypickými disciplínami.

My jsme po poradě s "Kuchtou" zařadili do těchto "úletových" disciplín nejprve "Junior FMX" v podání mladého nadějného teprve desetiletého freestylisty Matěje ČESÁKA, který předvede, co vše se již naučil od svého učitele a vzoru Petra Kuchaře.

Ve druhé části pak divákům jako absolutní novinku v Česku představíme premiérově„TRIAL FREESTYLE“. Všichni motorističtí sportovní fanoušci určitě znají klasický trial (u nás často nazývaný česky "šlapačky"), kdy jezdci na motocyklových odlehčených speciálech překonávají extrémní terénní překážky a záludnosti extrémních tratí. No a s jednou takovou motorkou přijede z Itálie znamenitý italský šoumen a frestylista, černoch Emanuel ANGIUS.

Ale zapomeňte na "šlapačky" - Emanuel bude na trialové motorce létat vzduchem pod stropem pavilonu V stejně jako "velcí" freestylisté a předvede všem, že i toto pro FMX nezvyklé "náčiní" není překážkou pro vynikající skoky a další adrenalinové kousky. Jezdce show části uvidí hala v každém programu celkem třikrát, tak si to určitě diváci i ostatní jezdci vychutnají.

 

Forsage

Další články k akci  ZDE !!

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Freestyle míří do Brna, foto pořadatelů

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose