www.car.cz
 

Na Expo v Otrokovicích v sobotu zahraje také hudební skupina Street69
     11.3.2010 13:20 - tisková zpráva


Na Expo Czech Rally zahraje skupina Street69

 

V rámci doprovodného programu EXPO CZECH RALLY, který proběhne o víkendu v Otrokovicích na Zlínsku (areál Barum Continental, s. r. o., zkušební dráha) vystoupí v hlavním konferenčním stanu skupina Street69 z Uherského Brodu.

 

V současné sestavě a pod názvem Street69 můžete skupinu slyšet od podzimu roku 2006. Každý z pětice ostřílených muzikantů prošel již několika hudebními seskupeními. I proto zaznívá na jejich koncertech pestrá škála různých stylů od popu, přes rock, funky i punk. Díky dlouholetým hudebním zkušenostem a profesionálnímu přístupu se na hudebních akcích a festivalech pohybují mezi takovými skupinami jako jsou No Name, Desmod, Peha, Kryštof, Chinaski nebo zpěvák Petr Bende či zpěvačka Ewa Farna.

 

Na podzim roku 2009 vyšla u společnosti Monitor EMI debutové autorské CD s názvem Ještě jednou, na pilotní píseň byl natočen videoklip, který vyhrál na TV Public rockparádu. Prvním rádiovým singlem se stal duet s názvem Štětec s Lucií Vondráčkovou, který boduje v mnoha hitparádách a v průběhu února dostal i videoklipovou podobu.

 

Složení: Jiří Strážnický (sólový zpěv), Martin Illáš (kytara, sbory), Michal Řezníček (klávesové nástroje), Tomáš Tomanec (basová kytara), Roman Holinka (bicí nástroje). Blížší informace o uherskobrodské kapele najdete na www.street69.cz

 

Skupina Street69 vystoupí na EXPO CZECH RALLY v sobotu 13. března 2010 v 17:30 hodin, vstup na celodenní sobotní program do areálu Expa v Otrokovicích činí 50 Kč.

 

 

 

Ve Zlíně 10. března 2010                                                          Roman ORDELT

                                                                                                     tiskový mluvčí

                                                                                               EXPO CZECH RALLY


 
 
Fotogalerie:   AMATER RALLYE Cup 7.závod Milovice 27.02.2010 foto Luboš Novosád

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose