www.car.cz
 

Březnová SHERON Valašská rallye 2010 očekává kvalitní startovní pole
     12.3.2010 16:14 - tisková zpráva


Seznam přihlášených posádek se zaplňuje, uzávěrka již v pondělí!

Necelý týden zbývá do uzávěrky přihlášek na úvodní podnik sedmidílného seriálu Mediasport Mezinárodní mistrovství České republiky v rally 2010 SHERON Valašská rally, který se pojede v termínu 26. – 27. března s centrem ve Valašském Meziříčí. Organizátoři z AutoMotoKlubu Rallye Sport – Vsetín evidovali v sekretariátu soutěže pět dní před uzávěrkou přihlášek přes 40 posádek ze tří států, a to z České republiky, Polska a Slovenska.

Fandové soutěžního sportu se mohou těšit v úvodním mistrovském podniku na kvalitní startovní pole. Přihlášeni jsou prioritní jezdci ASN Václav Pech, Václav Arazim (oba Mitsubishi Lancer EVO IX), Pavel Valoušek, Antonín Tlusťák (oba Škoda Fabia S2000), Jaromír Tarabus (Ford Fiesta S2000) a Vojtěch Štajf (Subaru Impreza WRX STi). Na seznamu přihlášených posádek nechybí další přední jezdci Emil Triner, Robert Asch (Subaru Impreza STi), Vladimír Barvík, Milan Liška (oba Mitsubishi Lancer EVO IX), Lubomír Minařík (Renault Clio R3) a další.

„Předpokládáme, že se nám přihlásí sedmdesát až osmdesát posádek. Každoročně chodí nejvíce přihlášek v poslední dny před uzávěrkou. Z řady telefonátů víme, že řada předních jezdců se chystá na Valašsko a přihlášku zašlou v nejbližších dnech. Každopádně nás čeká velmi kvalitní startovní pole a vyloučit nemůžeme ani překvapení v jezdeckém poli,“ uvedl Miroslav Hošák, ředitel SHERON Valašská rally.

Zajímavé souboje se očekávají ve třídě A6, kde k favoritům patří Jan Šlehofer, Jiří Skoupil (oba Fiat Punto S1600), Piotr Maciejewski z Polska (Ford Fiesta R2) nebo Lukáš Pondělíček (Citröen C2 S1600). V „šestnáctiskovkách“ jsou dále přihlášeni Ondřej Blaťák (Citroën C2 S1600) a plejáda jezdců v rámci značkového poháru Citroën Racing Trophy CZ na vozech Citroën C2 R2 MAX.

Stejný vůz přivezou na Moravu i polští jezdci Jan Chmielewski a Jaroslaw Kochman. Z dalších zajímavých jezdců se objeví ve Valašském Meziříčí známý hudebník Daniel Landa (Mitsubishi Lancer EVO IX) nebo Martin Rada (Alfa Romeo 147 2,0), účastník nedávné Rallye Monte Carlo. Ze Slovenska je přihlášen bratislavský Martin Vaško (Honda Civic 1,6).

Průběžný aktualizovaný seznam přihlášených posádek naleznete na oficiální webové stránce soutěže www.valrally.webnode.cz. Kompletní seznam přijatých posádek bude publikován ve středu 17. března ve večerních hodinách na uvedené webové stránce, o den později se uskuteční tisková konference soutěže v krajském městě Zlín za účasti zástupců generálního sponzora, hlavního partnera, ředitelství rally a předních jezdců.


Ve Valašském Meziříčí 11. března 2010 Roman ORDELT
tiskový mluvčí
SHERON Valašská rally

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Mexiko 2010 objektivem Vládi Maschla

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose