www.car.cz
 

Trucky: Jaká je bilance Vršecký versus Bösiger ??
     20.3.2010 00:37 - tisková zpráva


Vršecký versus Bösiger 4:1

V souvislosti s působením Markuse Bösigera v nově vzniklém týmu Mario Kresse se objevili spekulace ohledně toho, kterak se David Vršecký vyrovná se vzájemnými souboji s bývalým parťákem!

Dvojnásobný mistr Evropy se na toto téma vyloženě baví. S Markusem Bösigerem se podle svých slov vyrovná stejně, jako v sezóně 2007 s Gerdem Körberem. "Navíc od Gerda jsem se toho přece jen hodně naučil, zatímco v době příchodu Markuse do týmu jsem již byl hotovým jezdcem," směje se Vršecký.

"Kromě toho každý, kdo sleduje závody tahačů, ví, že v truckracingu nefunguje týmová režie, takže proti Markusovi, Antoniovi nebo Jochenovi bojuji pět let."

Na důkaz svých slov připomíná David závěr sezóny 2008, kdy si to oba jezdci na Buggyrách rozdávali v boji o mistrovský titul. "Poslední tři závody v Zolderu, Le Mans a Jaramě byly z Markusova hlediska hodně divoké. Najednou přestaly platit dohody o právu volby stopy rychlejšího jezdce, v Jaramě dokonce po sobotním měřeném tréninku bouchaly dveře," vzpomíná David se smíchem.

"Markus je v pohodě. V posledních pěti sezónách jsem ho čtyřikrát porazil. Už teď se těším na páté vítězství."

Buggyra

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   RALLYE Show MotorSport Chuchelna Kozákov 2010 foto Luboš Novosád

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose