www.car.cz
 

David Vršecký vyhlášen nejlepším sportovcem Ústeckého kraje.
     24.3.2010 23:09 - tisková zpráva


Vršecký vládne Ústí!

Další cenný úspěch si připsal na počátku tohoto týdne na své konto David Vršecký. Dvojnásobný mistr Evropy v závodech tahačů byl vyhlášen nejlepším sportovcem Ústeckého kraje.

David si tak ve srovnání s loňskou, rovněž mistrovskou sezónu o čtyři příčky polepšil. Po vyhlášení výsledků neskrýval příjemné překvapení. "Abych pravdu řekl, moc jsem s vítězstvím nepočítal. Fotbalisté Teplic mají za sebou nejlepší podzim za posledních deset let a dlouho vedli ligu. Hokejisté Litvínova sice nakonec přes Slavii nepostoupili, nicméně neprodali kůže lacino, což platí zejména o Vopatovi," řekl David v reakci na svůj triumf. "Každopádně vítězství v této prestižní anketě je oceněním práce celého týmu."

V letošní sezóně, ve které Buggyra slaví deset let od svého založení, je David Vršecký odhodlán udělat vše pro obhajobu cenných trofejí, včetně vítězství v anketě. A začne za necelý měsíc na blízkém Lausitzringu. "Chystám se překonat čtyři světové rychlostně-vytrvalostní rekordy v jízdě závodním tahačem. Zatím si na takovou porci ještě nikdo netroufnul, nicméně máme výzvy rádi.

Bez jejich překonávání se nelze posouvat dopředu," uvedl David, který je spolu s celým týmem tento víkend dobrovolným "zajatcem" televizního štábu Discovery Channel. "To, že televizní kanál s celosvětovou působností věnuje prostor technologiím, z nichž nemalá část vzniká v Roudnici nad Labem, asi vypovídá o tom, že odvádíme dobrou práci."

Buggyra

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   TK Buggyry před sezónou 2010, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose