www.car.cz
 

Jordánsko: Martin Semerád po poruše diferenciálu jede Superraly
     2.4.2010 12:23 - tisková zpráva


Martina Semeráda ve druhé etapě zradila technika, ale pokračuje v rámci Superrally

Posádka Czech National Teamu Semerád – Ceplecha byla donucena odstoupit ve druhé etapě Rally pro poruchu diferenciálu.

Štěstí, které Martina Semeráda a Bohuslava Ceplechu provázelo v průběhu první etapy Jordánské Rally se dnes k mladíkům z Prahy obrátilo zády. V deváté rychlostní zkoušce došlo k poruše diferenciálu na jejich Mistubishi, ale posádce se ještě podařilo test dokončit i přes značnou časovou ztrátu. Po poradě s týmovým inženýrem se rozhodli pokračovat dál, ale nejdelší rychlostní zkouška vedoucí takřka po Izraelsko Jordánské hranici byla nad jejich síly.

I přes pokusy o improvizovanou opravu zůstal vůz uprostřed rychlostní zkoušky nepojízdný a Martin Semerád se spolujezdcem Bohuslavem Ceplechou museli pro dnešní den v Jordánské Rally skončit a odstoupit aktuálně ze skvělého třetího místa v produkčních vozech, které drželi v těsném kontaktu se špičkou.

Jejich Mitsubishi Lancer EVO IX bude po opravě mechaniky Semerád Rally Teamu připraveno k závěrečné etapě Jordánské Rally a Martin s Bohoušem se pokusí využít systému Superrally k zisku bodů do hodnocení šampionátu Mistrovství světa produkčních vozů PWRC.

 

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Valaška 2010 objektivem Pavla Pustějovského

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose