www.car.cz
 

Kniha Dakar 2010 Napříč Jižní Amerikou je v předprodeji
     11.4.2010 01:54 - tisková zpráva


Zahájen předprodej knihy Dakar 2010 Napříč Jižní Amerikou

Letošní Rallye Dakar se vrátila do Jižní Ameriky a opět posunula laťku náročnosti. Argentina a Chile nabídly tradičně atraktivní podívanou, závodilo se od Atlantiku k Pacifiku a zpět, v Andách i poušti Atacama. Do závodu nastoupil i rekordní počet českých závodníků.

Kniha Dakar 2010 Napříč Jižní Amerikou, která volně navazuje na loňskou publikaci Dakar 2009 Návrat legendy, Vám umožní nahlédnout pod pokličku nejtěžšího motoristického závodu na světě. Výpravná publikace mapuje kompletní českou účast i ty nejlepší napříč všemi kategoriemi.

Ladislav Lála dal dohromady tým spoluautorů, který představuje záruku nejvyšší kvality. Originální textová část je doslova prošpikována zasvěcenými informacemi včetně doposud nepublikovaných historek. Předmluvu ke knize napsali čeští velvyslanci v Argentině a Chile. Na sekci motocyklů a čtyřkolek spolupracoval Tomáš Kocanda, na kamionech Jiří Vintr a Radek Smolka, na autech pak Tomáš Uruba a Ladislav Lála.

Neméně zajímavá je bohatá fotografická část, do které svými nejlepšími fotografiemi přispěli skvělí čeští fotografové i renomované agentury. Můžeme se tak těšit nejen na atraktivní snímky ze země, ale i na naprosto bombastické fotografie pořízené z vrtulníku.

Knihu podpořil i vítěz kategorie motocyklů Cyril Despres a s bolestmi po operaci ruky rovněž vítězka ženské motorkářské kategorie a pouštní královna Annie Seel.

Ladislav Lála bezprostředně po dokončení knihy uvedl: "Jediné, co Rallye Dakar zaručí, je nejistota. Naším cílem bylo vydat knihu, která dokáže čtenáře doslova přenést do centra dění a umožní mu okusit chuť a poznat kouzlo fenoménu jménem Dakar."

Kniha je distribuována prostřednictvím internetových stránek www.dakar2009.cz, kde si ji můžete předobjednat a získat tak možnost prožívat dakarský závod opakovaně třeba i ve svém obývacím pokoji. Předem díky za podporu tohoto projektu.

Ladislav Lála a kolektiv
www.dakar2009.cz 
 



Barevná publikace na kvalitním křídovém papíře 170g
Čistý formát 295mm x 225mm, 240 stran
+200 fotografií, pevná vazba - 499 Kč
Vydavatel: Vinland, a.s.
ISBN 978-80-254-6855-5
Začátek distribuce v průběhu dubna 2010

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Czech Dakar team a křest nové Tatry v Olomouci, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose