www.car.cz
 

Mediasport se zaměří jen na videa !!
     11.4.2010 21:23 - tisková zpráva


Česká sportovní sezona v automobilových soutěžích před krátkou dobou odstartovala oba české šampionáty – mezinárodní i národní. Se startem soutěžní sezony byly zároveň spuštěny nové webové stránky www.mediasport.cz .

V průběhu dlouhé zimní přestávky jsme přemýšleli, o nové tváři našeho webu. Nakonec jsme se rozhodli textovou část zcela přenechat odborným webům, kterých působí na profesionální úrovni v České Republice hned několik a se všemi má Mediasport přátelské vztahy. Doménou Mediasportu jsou audiovizuální záznamy. A právě této oblasti se chceme v rozšířeném měřítku na našem webu věnovat.

Naším cílem je vytvoření webu se zaměřením na motosport, ovšem z profesionálních a kvalitních matriálů. V tuto dobu vedeme jednání se zahraničními jezdci o umisťování jejich on-boardových záběrů právě na web mediasport.cz. Zároveň vedeme jednání s promotéry a držiteli práv dvou prestižních světových šampionátů – WRC a IRC. Chceme umožnit českým fanouškům sledovat exkluzivní onboardové záběry z obou těchto seriálů.

Tato případná spolupráce má samozřejmě pevná pravidla a oba velcí promotéři mají striktní podmínky dodržení svých přenosových a vysílacích práv. Mezi ně například patří znemožnit stahovaní dat, znemožnit sledování záznamů z jiných IP adres nežli z českých. Mediasport.cz jako jediný dlouholetý držitel stejných, tedy přenosových i vysílacích, práv v České Republice pro Mediasport Mezinárodní Mistrovství ČR i Ecosun Mistrovství ČR ve spintrally, tyto podmínky pochopitelně zcela akceptuje a bez výhrad pro ně svůj web připraví. Toto je zároveň i další vysvětlení, proč je možné od letošního roku materiály pouze sledovat, nikoli stahovat.

V minulém roce jsme bohužel zaznamenali opakované zneužití našich video materiálů, tedy materiálů, na které má přenosové a vysílací právo právě Mediasport. To je jeden z důvodů, proč jsme se rozhodli na novém webu znemožnit stahování videí a on-boardů a tyto exkluzivní záběry umožnit návštěvníkům „pouze“ prohlížet.

Nový web je spuštěn poměrně krátce, proto si Vás dovolujeme požádat o určitou dávku trpělivosti. Stále ještě dolaďujeme drobné technické nedostatky, které se bohužel projevily až v průběhu spuštění samotného webu.

Vám všem přejeme krásné sportovní zážitky a nezapomeňte dodržovat pravidla bezpečnostní akce 4P.

www.mediasport.cz

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Horácká rallye 2010 objektivem Pavla Douši podruhé

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose