www.car.cz
 

V roli hlavního sportovního komisaře přijede do Zlína na barumku Keňan
     tisková zpráva


Hlavním sportovním komisařem 34. ročníku Barum rally Zlín byl nominován Surinder Thatthi z Keni. Nahradí Portugalce Rui Cunhu, který se z rodinných důvodů z účasti ve Zlíně na poslední chvíli omluvil. Dalšími sportovními komisaři jsou Olafur Gudmundssson z Islandu a Ing. Radovan Novák z České republiky, člen Světové rady a generální sekretář Federace automobilového sportu AČR.
 
„Pan Thatthi je členem Světové rally komise při mezinárodní automobilové federaci FIA. Jedná se o zkušeného činovníka, který žije v hlavním městě tohoto afrického státu Nairobi,“ uvedla Marta Regnerová, vedoucí sekretariátu soutěže. Sympatický čtyřicátník z rovníkového státu na východě Afriky přijíždí poprvé do České republiky a přílet ohlásil do Prahy. Již ve čtvrtek bude přítomen samotné rally. Ihned po skončení soutěže odlétá do Paříže, kde se v pondělí 30. srpna zúčastní zasedání Mezinárodní automobilové federace FIA. Není bez zajímavosti, že v konpetenci pana Thatthiho je přidělení jezdeckých priorit FIA.
 
 
 
Ve Zlíně 12. srpna 2004                                                                       Roman ORDELT
                                                                                                                  tiskový mluvčí
                                                                                                                Barum rally Zlín


 
 

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose