www.car.cz
 

Další reportáže známého publicistického pořadu 112 ka i s Matějovským
     15.4.2010 20:35 - tisková zpráva


Michal Matějovský natáčel se štábem TV Nova na brněnském okruhu

Další reportáže známého publicistického pořadu TV Nova 112 - V ohrožení života, uvedou v úterý 13. dubna záběry z brněnského okruhu, které tam ve čtvrtek během testovaní týmu SUNRED-BRT natáčel s Michalem Matějovským štáb televize Nova. "Rychlá jízda na hranici možností patří výlučně na závodní okruhy, jako je například tento a musí být pod kontrolou zkušených jezdců - závodníků.

Bohužel se denně setkáváme na našich cestách s tím, že si běžní řidiči silnici pletou se závodním okruhem a pak to většinou končívá havárií s nepříjemnými, někdy i tragickým důsledky pro zúčastněné. A o tom bude, mimo jiné, i právě připravovaný díl naší stodvanáctky, kterou uvidí diváci  na TV Nova," prozradil na brněnském automotodromu ve čtvrtek protagonista pořadu a jeho moderátor Mirek Vaňura.

Testování se v pátek 9. 4. zúčastnili také další hosté. Byli mezi nimi např. redaktor týdeníku Sedmička, který si za volantem závodního vozu vyzkoušel roli závodního jezdce a kterého Michal Matějovský také svezl v SEATu připravovaném v týmu Seat Sport Slovakia pro závody Mezinárodního mistrovství ČR v závodech automobilů na okruzích. Stejným vozem uskutečnil spolu s Michalem testovací jízdu i výherce soutěže vyhlášené českým Fan-klubem WTCC pan Cigánek z Náměšti nad Oslavou.

"Jsem rád, že nám po oba dny přálo počasí a že jsme měli možnost vyzkoušet před nadcházející sezónou na domácím okruhu naši techniku a společně s Vlado Hybáčkem také vůz pro MMČR, který doznal mnohých vylepšení," řekl v pátek po skončení testů na brněnském okruhu Michal Matějovský, který už příští týden zamíří k dalším testům na okruh v belgickém Zolderu.

ČSMS

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Testy Michala Matějovského se Seatem v Brně, foto J. Maršíček

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose