www.car.cz
 

Motoristé před vstupem do EU. Otázky a odpovědi
     tisková zpráva


Jsme si vědomi, že na množství otázek nelze odpovědět jednoznačně a ve zkrácené formě. Přesto jsme se rozhodli nabídnout nashromážděné informace a přispět k větší informovanosti českých motoristů, případně se podělit o zajímavá témata. Na některé otázky odpovídáme s vědomím, že příslušné novely zákonů se teprve připravují, ale pro čtenáře může být podstatná i informace o plánovaných změnách.

Odpovědi na zmiňované otázky jsou volně k dispozici na www.aaaauto.cz v sekci „Vše o autech a EU - otázky a odpovědi“. V současné době už se u nás nashromáždilo takové množství dotazů, že budeme schopni tuto rubriku aktualizovat 3 x týdně až do 1. května – vstupu ČR do EU.



Společnost AAA AUTO a.s. je největším prodejcem použitých vozů ve střední Evropě (43012 prodaných vozů za rok 2003, obrat 7 miliard, 1400 zaměstnanců) a patří mezi stovku největších firem v ČR. V letošním roce společnost vstoupí na trh i s prodejem nových vozů. V souvislosti s touto změnou a snahou zprůhlednit vlastní působení na trhu došlo ke změně názvu společnosti z AUTOMOBILE GROUP a.s. na AAA AUTO a.s.

Tisková informace AAA AUTO a.s.

ze dne 28. 01. 2004


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose