www.car.cz
 

Novou sezónu začneme opět ve Ferrari 360
     23.4.2010 22:18 - Vladimír Rožánek


Mostecký jezdec Michal Dolák se chystá zasednout do závodního vozu Ferrari 360 v týmu Ed Hardy / Flex Motorsport. Úvodní podnik sezóny MMČR na okruzích je připraven o víkendu v Brně.

Po loňské sezóně, kdy se Michal Dolák z CarDo Racing zúčastňoval závodů MMČR na okruzích střídavě v týmu Šenkýř Motorsport na BMW M3 E36 a na závěr sezóny usedl podvakráte do závodního stroje Ferrari 360 týmu Ed Hardy Racing, se chystá do Brna na úvodní podnik sezóny. Startovat bude opět s Ferrari 360 v divizi 4 do 3500ccm3. Společníky na cestě za republikovými body mu budou Petr Vacík a Alex Baran. Tým Ed Hardy Racing / Flex Motorsport však chystá do Brna i další vůz Ferrari 430 GT. V jeho kokpitu zahlédneme Kanaďana Patricka Jannarda a Michala Červína.

Do vytrvalostního závodu v rámci Jarní ceny Masarykova okruhu se přihlásilo 40 vozů, a tak o zajímavou podívanou nebude nouze. Srdečně Vás zveme k návštěvě brněnských závodů, které začaly tréninky již v pátek.

Vláďa Rožánek

CarDo Racing


 
 
Fotogalerie:   Tříhodinový liják při MMČR na okruzích v Mostě©V.Rožánek

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose