www.car.cz
 

Jarní Brno : Filip Sládečka v kvalifikaci při premiéře s A4 DTM zajel druhý čas
     25.4.2010 08:53 - tisková zpráva


BRT DO SPRINTU NASTOUPÍ Z PRVNÍ I DRUHÉ ŘADY

Brno, 23.4.2010

Kvalifikace pro sprint při Jarní ceně Masarykova okruhu 2010 dopadla pro jezdce Bohemia Racing Teamu výborně. Filip Sládečka zajel druhý a Ján Daniš třetí nejrychlejší čas. Jejich vozy AUDI A4 DTM se i letos ukazují jako velice konkurenceschopné vůči Mercedesům.

Filip na brněnské trati v rámci oficiálního měřeného tréninku v pátek odkroužil devět kol a Ján osm. Filip své nejrychlejší kolo zajel jen s minimální ztrátou na vítěze kvalifikace Tomáše Kostku, který tentokrát hostuje u konkurenční stáje Antonína Charouze s mercedesem specifikace DTM o rok mladší evoluce, než je AUDI BRT. „Filip rozhodně ukázal své kvality, když v takovém autě dohromady strávil řádově několik hodin čistého času. Necelé dvě sekundy ztráty na Tomáše, který loni odjezdil v DTM celou sezónu, to se dá považovat za velice dobrý výsledek,“ podotknul manažer BRT Petr Najman.

Tým během čtvrtka využil volných testů k definitivnímu doladění techniky a své si odjezdil i Josef Král, jehož letošní hlavní angažmá spočívá v prestižní formulové sérii GP2. „Josef si brněnský testovací stint podle svých slov náramně užil. Oproti plánu ale nakonec do auta vůbec neusedl Milan Maděryč, který se na to zatím zdravotně pořád necítí. V sobotu nás čeká vlastně volný den, protože tříhodinovku nejedeme. No a v neděli se Filip a Ján rozhodně budou chtít blýsknout. Všichni pro to uděláme maximum při přípravě techniky a po startu to budou mít v rukách hlavně oni sami,“ řekl Najman.

Desetikolový sprint cestovních vozů s motory o objemu nad dva litry startuje ve 13 hodin a 5 minut.




Odkazy

www.brt.cz 

Více informací a aktuální fotografie naleznete v průběhu celé sezóny na: www.brt.cz.
Kontakt: Petr Najman, BRT a.s., tel: 603 888 863, najman@brt.cz

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   DTM 2009 na Nurburgringu a Tom Kostka, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose