www.car.cz
 

Úvod sezóny v Násedlovicích se Komárkovi i Rybníčkovi vydařil
     26.4.2010 22:40 - tisková zpráva


Vstup do sezóny se Liqui Moly Komvet Racing Teamu vydařil

O tomto víkendu odstartoval na 2,2 km dlouhé trati v Násedlovicích letošní ročník Liqui Moly Berg Cup, závod Mistrovství střední Evropy automobilů do vrchu. Na 11. ročník Slováckého kopce bylo přijato 91 jezdců, mezi nimiž bylo 6 jezdců Liqui Moly Komvet Racing Teamu.

Vstup tohoto týmu byl skutečně impozantní. V sobotu v absolutním pořadí deseti nejlepších patřilo jim 5 míst. Druhý skončil David Komárek (Mitsubishi Colt EVO 550), čtvrté a páté místo patřilo novicům v týmu, Jiřímu Špalkovi (Mitsubishi WRC 05) a Martinu Zemanovi (Mitsubishi Lancer EVO VI), ve skupině E1 byl Komárek první, Špalek třetí a Zeman čtvrtý a ve třídě nad 2000 ccm obsadili první tři místa. Devátý absolutně skončil Marek Rybníček, letos jezdící na eskové desítce Mitsubishi, v této skupině skončil druhý stejně jako ve třídě nad 2000 ccm. Desítku nejlepších uzavřel v sobotu Milan Boháč (Renault Clio Sport) a patřilo mu šesté místo ve skupině E1 a druhé ve třídě do 2000 ccm. Vojtěch Staněk (Peugeot 106) byl v sobotu dvaadvacátý, ve skupině E1 byl na 14. místě a ve třídě do 1600 ccm pátý.

Nedělní závod, který byl po havárii Tomáše Rojky zkrácen na jednu jízdu, obsadil Komárek třetí místo absolutně, čtvrté a páté místo opět patřílo Špalkovi a Zemanovi, ve skupině i třídě pak obsadili první tři místa. Rybníček se posunul v nedělním závodě na osmé místo, druhý skončil ve skupině i třídě. Boháč skončil třináctý, ve skupině mu patřilo šesté místo a vyhrál svoji třídu do 2000 ccm. Posun ve výsledkových tabulkách proti sobotě zaznamenal Staněk, který skončil celkově osmnáctý, osmý ve skupině a třetí ve třídě.

Celkově lze hodnotit výsledky úvodního závodu velice kladně. Je to skvělá pozvánka na domácím Zámecký vrch v Náměšti nad Oslavou, který se pojede ve dnech 8. a 9. května 2010.


Tisková zpráva Liqui Moly Komvet Racing

Navrkal Jaromír
PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Rechberg 2010 objektivem Tondy Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose