www.car.cz
 

Pozvánka na Mistrovství ČR motocyklů – Dragsterů
     tisková zpráva


V sobotu 28. srpna pořádá Knebl Drag Promotion společně s Mladoboleslavským motoklubem Baron další závod ze seriálu Mistrovství České republiky motocyklů – Dragsterů. Závod se koná na letišti v Hoškovicích.

Závod začíná v 9.00 hod. kvalifikačními jízdami.
Od 13.00 hod. začne představením jezdců hlavní závod. V závodě se utká na 50 jezdců v 7 kategoriích.
Závodu se zúčastní i několik jezdců z Maďarska. Maďaři se rozhodli svou porážku, kterou jim připravili čeští jezdci na mezinárodním závodě v maďarském Kunmadarasu, pořádně oplatit. Jezdci závodící především ve třídách SSB a Competition se chystají přijet do Čech, a to včetně maďarské hvězdy Laszlo Pappa. Ten jezdí časy pod 8 s na krásném, v USA postaveném speciálu zelené Kawasaki ZX12R přeplňované obrovským turbem, která bude velkým konkurentem nejenom zelené Kawasaki ZX12R NX, přeplňované „rajským plynem“, na které jezdí loňský vícemistr ČR Otto Knebl. Určitě si nenechte  tuto podívanou ujít.
 
V polední přestávce od 12.00 hod. vystoupí v doprovodném programu motocykloví kaskadéři Marek Matoušek a Aleš Polák, děvčata si mohou zazávodit v tradičním Lady´s  sprintu.
 
David Brykner předvede velkou show, kde se již naostro pokusí o rychlostní rekord se zápisem do Guinnessovy knihy rekordů, ve vleku za motocyklem a automobilem.
 
Ti, kteří by se hodně nudili, se mohou svést na minibiku, na motokárách, nebo si dát pivo a něco dobrého k tomu.  Přijďte se pobavit a užít si pořádnou dávku adrenalinu!! Tyto závody už mohou rozhodnout o budoucích mistrech ČR!!!

Informace na www.dragster.cz

tiskinfo
Yvona Kneblová
Knebl Drag Promotion

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose