www.car.cz
 

První květnový MOTORMIX: Buggyra má další rekord, Valaška i Milovice….
     1.5.2010 00:24 - Pavel Jelínek


Půlhodinový motoristický magazín MOTORMIX nabízí od tohoto víkendu další díl. Pořad je ke stažení a zhlédnutí i na internetu. Zcela čerstvou novinkou je vysílání pořadu v rámci celostátní kabelové sítě UPC !!
 
Odkaz na stažení aktuálního pořadu je zde : www.tvmotormix.cz. Stačí kliknout a můžete se hned po otevření hlavní stránky dívat, i když lepší je si jej během několika minut stahnout do počítače a pak se dívat…
 
Motormix začneme oficiální informací, že Dakar 2011 zůstává v Argentině a Chile. Martin Matzke odstartoval sezónu FIA GT3 na dohled medaile na německém Oscherslebenu. Ohlédneme se podruhé za Valašskou rallye, která přinesla drama až do poslední erzety, podobně jako neméně vydařená Horácká rallye na Vysočině i dubnová Šumava. Ve velmi náročných terénech v Milovicích odstartovala tuzemská sezóna v trucktrialu a již brzy se pak trucktrial pojede v Mohelnici a v Prunéřově. Naše záběry pak jistě mohou být pěknou pozvánkou pro ty, kteří tento atraktivní sport ještě nikdy neviděli. Informujeme také o tom, že v Česku v těchto dnech vznikly hned dvě pěkné knihy o lednovém Dakaru a že letošní rychle se blížící rallyesprint Kopná přinese řadu změn. Tuzemský motokrosový šampionát se pak již také rozjel a to v Pacově na Vysočině. Vrcholem Motormixu pak bude pokus o světový rekord Davida Vršeckého a stáje Buggyra na německém Lausitzringu. Přes počáteční problémy s explodujícími pneumatikami v rychlostí kolem 220 km za hodinu se nakonec o tři dny později vše podařilo a stáj překonala hned tři vytrvalostně rychlostní světové rekordy. Na závěr si pak diváci mohou zasoutěžit o knihu o letošním Dakaru,“ představuje podrobně obsah pořadu jeho šéfredaktor Pavel Jelínek.
 
Za zdůraznění pak jistě stojí, že šanci vidět tento jistě velmi pestrý motoristický magazín nyní budou mít i další diváci a to majitelé zástrček kabelové televize UPC po celé republice. „Od tohoto dílu by totiž pořad měl být vysílán také ve  vysíláni na UPC a to na speciálním kanálu B TV, což je televize, vysílající nejen zpravodajství z Brna. To je jistě dobrá zpráva pro diváky a fanoušky motorismu, pro které je nabídka motorismu ve většině televizí dosti chudá a když už nějaké pořady existují třeba na sportovním kanálu ČT 4, jejich vysílací časy jsou až na vyjímky převážně v nočních a velmi brzkých ranních hodinách, kdy větší část národa spí…. Motormix na UPC bude mít premiéru v pondělí a měl by být i několikrát v následujících dnech zreprízován. Přesné časy upřesníme na stránkách pořadu – www.tvmotormix.cz,“ dodává Pavel Jelínek.
 
A připomeňme ještěobsah předchozího pořadu, který bude ještě dva týdny k vidění na internetu. Valašská rallye odstartovala po dlouhé zimní pauze sezónu a hned o týden později následovala neméně vydařená Horácká rallye na Vysočině. Trucker Frankie Vojtíšek a jeho tým pro letošek poprvé v historii vynechávají truckerskou sezónu a nový octavia cup se představil na okruhu v Brně. Také rakouský rallyeový šampionát startuje a chystá se na něj opět i moravský tým Eddyho Schlagera. Rovněž tuzemský motokrosový šampionát se rozjíždí. Informujeme také o tom, že Jan Kopecký s tovární Fábií S 2000 pojede kromě IRC premiérově Italský šampionát. Česká stáj Buggyra pak testovala nové speciály na okruhu v Mostě a k vidění zde byl i nový vůz nového týmu Mario Kresse. Na závěr pořadu si diváci mohou s námi zasoutěžit o vstupenky na červnový Autosalon § Autotec v Brně,“ upřesňuje Pavel Jelínek.
 
MotorMIX je vysílán na R1 -TV Vysočina ( regionální vysílání TV Prima ) a dále v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, či na kabelovkách v některých městech na severu Čech. Jedná se o nízkorozpočtový půlhodinový pořad, který má premiéru každé dva týdny. Nově je nyní ve vysílání UPC na speciálním kanálu B TV (http://www.b-tv.cz/ ) . Premiéra by zde měla být v pondělí 3. května v 17,30 hod.
 
Další informace k pořadu pak najdete na doméně: www.tvmotormix.cz, kde je zároveň pořad k vidění, či stažení do počítače.Na internetu stačí kdykoliv kliknout a pořad se okamžitě a kdykoliv po několika sekundách spustí. K dispozici jsou zde vždy dva poslední nejaktuálnější díly. Kliknutím na obrazovku se pak obraz může zvětšit přes celý monitor počítače !! Pořad je možné si případně i velmi snadno uložit do počítače a pak pustit bez cukání atd.
 
Podrobnosti o lokalitách a TV stanicích, kde je pořad vysílán, též na:
http://www.tv-vysocina.cz/ (R1 – region TV Prima)
http://www.oik.cz/ (TV OIK – Orlický infokanál),
http://www.ktjes.cz/ ( KTV Jeseník),
http://www.ktvmedia.cz/ ( Roudnická televize )
http://www.tvlitomericka.cz ( televize Litoměřicka)
 
Poděkování patří také následujícím mediálním partnerům pořadu Motormix:
a dalším !
 
Námět, scénář : Pavel Jelínek
 
Kamera:
Jan Olejníček
Jan Pustějovský 
Jan Piechaczek
Vítězslav Klígl
Lubomír Jílek
Pavel Jelínek
Michal Nedbal
František Jůza
Archiv týmů
 
Spolupráce:
Jiří Dokulil
Věra Kubešová
Veronika Šeblová
Jaroslav Mareček
František Jůza
Karel Kubeš
 
 
Střih :                             Tomáš Otřísal
Produkce, producent :  Pavel Jelínek
Režie :                             Pavel Jelínek
 
Kontakt na redakci : Mobil : 732 223456    
Tisková informace pořadu MotorMIX 2010 květen 01
V Brně  29. dubna 2010
 

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Nepřehlédněte !!! Trucktrial v Milovicích 2010 objektivem Pavla Pustějovského

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose