www.car.cz
 

Právě vyšel nový Truck Racing Magazine
     2.5.2010 16:03 - tisková zpráva


Všichni příznivci závodů nejrychlejších tahačů starého kontinentu mají důvod ke spokojenosti. Na stáncích se právě objevil, nový Truck Racing Magazine, jehož květnové číslo na tradičních 48 stranách přináší!


•Exkluzivní rozhovor s Adamem Lackem, který se do světa truckracingu vrací po třech letech. A podle vlastních slov se těší na kontaktní sport.

•Nechybí představení nového týmu MKR Technology, jehož duchovním otcem a šéfem je bývalý technický ředitel Buggyry Mario Kress.

•Reportáž v úvodu magazínu přibližuje atmosféru, která panovala v roudnickém Buggyra Technology Centru před pokusem o překonání čtyř světových rychlostně-vytrvalostních rekordů v jízdě závodním tahačem.

•Měsíc před zahájením šampionátu nemá vůdčí tým posledních let Buggyra vyřešenu otázku druhého pilota. Vršeckého a spol. však tato skutečnost nikterak netrápí!

•V bloku věnovanému desátým narozeninám značky Buggyra se Trcuk Racing Magazine věnuje letům 2000 – 2004!

 

Buggyra

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Nepřehlédněte !!! Trucktrial v Milovicích 2010 objektivem Pavla Pustějovského

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose