www.car.cz
 

Speciální závěrečnou přípravu David Vršecký neplánuje, do Misana se těší
     9.5.2010 00:30 - tisková zpráva


Konec hrubé přípravy!

Zítra oslaví ve společnosti obou Buggyr 2010 v prostorách Europarku ve Štěrboholích Den vítězství. Ve středu pak přijde na řadu testování, 18. května velkolepá akce na Václavském náměstí. A pak odjezd do Misana.

Z úvodního odstavce lze usoudit, že si nejlepší a nejrychlejší trucker planety nemůže stěžovat na nedostatek pracovního vytížení. A o tom, to prý je. "V minulosti jsem nadával na to, jak je pauza mezi šampionáty dlouhá. Teď už ale m musím uznat, že názory nemění pouze idiot," přiznává dvojnásobný mistr Evropy, který od listopadu zastává spolu s inženýrem Robinem Dolejšem rovněž roli technického ředitele týmu. "Nikdy předtím bych neuvěřil, jak může práce v kanceláři unavit. V důsledku dlouhé zimy jsme nemohli testovat a ověřit si funkčnost nových komponentů. A tak jsme pořád dumali nad tím, kde se může stát chyba. Testování, byť se v první fázi jednalo o projížďky na letištní ploše, nás naštěstí pořád někam posouvalo. Až jsme došli skoro na konec cesty."

Speciální závěrečnou přípravu David neplánuje, do Misana se velmi těší. A nejen proto, že loni na tomto kdysi neoblíbeném okruhu vyhrál. "Cítím se jako atlet, který má za sebou stovky naběhaných kilometrů v hrubé přípravě a jede na závod s tím, že ho čeká jen několik běhů, po kterých si skočí pro medaili," vysvětluje David s tím, že další fáze práce na voze začne po třetím podniku sezóny v Nogaru. "Misano, Albacete a Nogaru jdou za sebou v rychlém sledu, pak je měsíc pauza, kterou chceme využít k dalšímu zrychlení vozu. K tomu ale potřebujeme data, která lze získat jen v průběhu ostrého závodu."

Buggyra

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Milovice 2010 objektivem Ládi Živného jun.

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose