www.car.cz
 

Buggyra dnes odpoledne přímo v centru Prahy - na Václaváku!
     18.5.2010 07:32 - tisková zpráva


Buggyra na Václaváku! 

V úterý od 16:00 hod. proběhne ve spodní části Václavského náměstí na Můstku tisková konference týmu Buggyra International Racing System spojená s představením závodních speciálů pro sezónu 2010.

Lepší adresu pro loučení se s dlouhou zimní pauzou si mohlo vedení týmu vybrat jen stěží. Zvláště pak, vezmeme-li v potaz skutečnost, že kromě zmiňovaných akcí bude součástí velkolepě pojaté show křest obou speciálů a souboj na trenažéru F1, ve kterém si David Vršecký rozdá s velmi zajímavým soupeřem, jehož jméno však zůstává doposud utajeno.

Přestože na tým čeká již tento víkend úvodní závod evropského šampionátu, všichni hlavní protagonisté se shodují v tom, že účast na tak prestižní akci se neodmítá. "Pracujeme na taktice pro Misano, na Václaváku si alespoň vyčistím hlavu od telemetrických dat a nejvhodnějšího nastavení," tvrdí David Vršecký. "A taky budu moci zpětně poděkovat novinářům za jejich informování o našich světových rekordech. Souboj na formulovém trenažéru s mužem, který stejně jako já preferuje adrenalin před nudou, pro mě představuje výzvu. A já mám výzvy rád."

Sportovní ředitel Buggyry Honza Kalivoda očekává tradičně hojnou účast zástupců sedmé velmoci. A také řadu dotazů spojených s aktuálním dění v týmu. "Souhlasím s tím, že život je změna a v průběh posledních několika měsíců proběhlo v Buggyře ve srovnání s předchozími lety změn poměrně hodně," přiznává Honza před začátkem již desáté závodní sezóny. A jak zároveň dodává, jedná se o změny ku prospěchu věci.

"V Davidovi máme jednoznačného lídra týmu, který poprvé pojede na autě, které si vlastně "ušil" na míru. Budeme startovat v národních barvách. Každopádně cíl vyhrávat zůstává i nedále neměnný."

Buggyra

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   David Vršecký na druhý pokus překonal další tři světové rekordy, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose