www.car.cz
 

Václav Pech opět výborně a dojel druhý v Českém Krumlově !!
     24.5.2010 20:03 - tisková zpráva


Pech druhý v Českém Krumlově
Tisková informace Václava Pecha jun., Plzeň, 24.5.2010


Rozkvetlá Rallye Český Krumlov splnila všechna očekávání, které od ní soutěžní jezdci i diváci chtěli, a napínavé souboje bylo možné sledovat od začátku až do konce závodů. Posádka EuroOil teamu Václav Pech jun. s Petrem Uhlem hned v úvodu soutěže potvrdila roli jednoho z favoritů a již od začátku sváděla tvrdý boj se smečkou vozů kategorie S2000.

„V úvodu soutěže nás hned trochu potrápila technika a již na divácké rychlostní zkoušce v Českých Budějovicích nám klouzala spojka. Mechanici v následujícím krátkém servisu vyměnili co se dalo, ale během dalších rychlostních zkoušek problém pokračoval. V dalším servisu se ukázalo, že závadu s unikajícím olejem do spojky nebude možné v daných podmínkách odstranit a budeme s tím muset absolvovat zbytek soutěže. Byl to handicap, který nás stál mnoho drahocenného času. Tradiční náročnost krumlovské rallye umocnilo tentokrát ještě počasí se spoustou přeháněk, kterému odpovídalo množství vytahaného bláta v zatáčkách z krajnic. V noci se k tomu ještě na poslední rychlostce přidala hustá mlha, ze které rozsvícená světelná rampa dělala před autem neprostupnou bílou zeď. Skvěle nám ale seděl rozpis a dokonalá spolupráce s Petrem nám v mlze dovolovala jet rychle i ,,naslepo,“ chválí spolujezdce Václav Pech jun., který závěrečnou rychlostní zkoušku dne vyhrál. V závěru první etapy tak posádce patřilo druhé místo v celkových výsledcích.

I v průběhu druhé etapy bylo modrožluté Mitsubishi EuroOil teamu vždy mezi těmi nejrychlejšími a zejména skvělé časy na nejdelší rychlostní zkoušce rallye, na legendárních Malontech, znamenaly, že Václav Pech jun. s Petrem Uhlem uhájili druhé místo v absolutní klasifikaci a opět zcela dominovali produkčním vozům.

,,I když jsme neudělali závažnější chybu, nešlo být za daných okolností o mnoho rychlejší. Trať během soutěže lemovalo obrovské množství diváků a vyvrcholením opět bylo snad nejkrásnější slavnostní vyhlášení výsledků, večer pod zámkem v Jelení zahradě, kde byla skvělá atmosféra,velkolepý ohňostroj, no prostě jako vždy v Českém Krumlově,“ uzavírá Václav Pech jun., který znovu ukázal že i s produkčním mitsubishi může stačit speciálům S2000.

Další start ho nyní čeká na jihomoravské Rallye Hustopeče.


Petr Eliáš
www.VaclavPech.cz

Konečné pořadí Rallye Český Krumlov 2010 

Kresta-Gross
Pech-Uhel
Valoušek-Hrůza
Tarabus-Trunkát
Arazim-Gál
Peták-Benešová
Tlusťák-Škaloud
Landa-Novák
Gassner-Thannhäuser
Šlehofer-Soběhart Peugeot 207 S2000


PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Hanácký okruh s krásnými veterány objektivem Pavla a Tondy Malých

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose