www.car.cz
 

Pořízek s Jimny v Dobřanech potřetí zlatý
     30.5.2010 22:30 - tisková zpráva


Suzuki Jimny na „24hodinovce“
Ve dnech 22. – 23. května se uskutečnil již 13. ročník závodů 24 Hours OffRoad Maratonu v Dobřanech nedaleko Plzně a tým OffroadSport byl u toho. Závodil zde totiž Offroad Team Pořízek se Suzuki Jimny, který pochází z dřevohostických dílen.


Tyto závody tradičně začínaly v pravé poledne sprintem závodníků z kopce dolů ke svým strojům, po naskočení do aut a připoutání se, mohli vyrazit na 6,5 km dlouhou trať, která se oproti loňskému roku jela v protisměru. Na startu bylo nachystáno 25 posádek, ale k praporu, který odmávl konec závodu, dorazilo jen 15.Suzuki Jimny a jeho posádka Pořízek – Sýkora – Zábranský - Veber si vedli skvěle.

Po třech hodinách jízdy se celkově drželi na 2. místě a ve své kategorii do 2000ccm na 1. Bohužel zhruba po sedmi hodinách měli technické problémy a propadli se celkově na 6té místo a po uplynutí dvanácti hodin skončili na 9. místě celkově. Posádka se ve dvacáté první hodině dostala zpět na 6té místo a do konce závodu si stihla polepšit ještě o jednu příčku.

Offroad Team Pořízek stihl za 24:05:47 odkroužit 105 kol, což znamenalo celkově 5. místo a ve své skupině obsadil úžasné 1. místo, což se mu zde povedlo již potřetí. Od roku 2002, kdy poprvé Suzuki Jimny vjel na trať tohoto závodu, je to již 7 vítězství nejen pro tento typ vozu, ale i pro dřevohostické dílny, odkud pochází

 

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Vydařená Baja Saxonia 2010 objektivem Pavla Pustějovského

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose