www.car.cz
 

Žhavá domácí půda pro Filipa Salaquardu i jeho tým ISR
     2.6.2010 23:40 - tisková zpráva


Žhavá domácí půda

Filipa Salaquardu i jeho tým ISR Racing čeká jeden z klíčových momentů sezony. O víkendu 5. a 6. června se zúčastní dalšího pokračování Světové serie Renaultu na brněnském Masarykově okruhu.

Salaquarda se v předchozím klání v Monte Carlu konečně zbavil protivné nuly na bodovém kontě. „Beru to jako odrazový můstek a první solidní výsledek, kterého jsem letos dosáhl. Teď na něj chci samozřejmě navázat,“ prohlásil český reprezentant. Zdálo by se, že domácí prostředí musí být podstatnou výhodou. „Je pravda, že jsme v Brně na jaře testovali, ale dost nás zlobila technika, takže jsme nezvládli všechno, co jsme si předsevzali.

Navíc jezdci na téhle výkonnostní úrovni, kteří Brno neznají, si ho osvojí během 20 až 30 kol v tréninku,“ vysvětlil Filip. Nicméně hned dodal, že je pochopitelně rád, když se může ukázat svým početným fanouškům „naživo“. Za klíčovou partii tratě považuje výjezd do kopce před nájezdem na Stadion a také poslední zatáčku do cílové rovinky. A jaké umístění by bral? „Samozřejmě na stupních vítězů. Přinejhorším, abychom byli s mým týmovým kolegou Estebanem Guerrierim oba v první šestce!“


Sobotní i nedělní jízda třiapůllitrové F Renault startují shodně ve 13 hodin a vysílá je přímým přenosem televizní kanál Eurosport.

Zpracoval: Sport-Press
Foto: ISR Racing

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   FIA GT 2010 v Brně a drastická havárie Lamba objektivem Jardy Marečka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose