www.car.cz
 

Chcete závodit ?? Jiří Janák nabízí jedinečný projekt
     5.6.2010 23:33 - tisková zpráva


Jste běžný řidič a lákají vás taje automobilového sportu? Jste amatérský závodník a přemýšlíte o okruhové kariéře? Jste profesionál a chcete zdokonalit své závodnické umění? Anebo máte zájem jen o odborné rady, konzultace, o svezení se na světoznámém okruhu či o další služby spojené s okruhovým závoděním? Odpověděli jste alespoň na jednu z těchto otázek „ano“? Potom je právě vám určený nový a u nás zcela jedinečný projekt Jiří Janák Drive&Race Coaching.

Jeho garantem je český automobilový závodník Jiří Janák, který svou pozornost zaměřil jak na amatéry, tak i na profesionální závodníky. Zájemci z řad amatérů mají na výběr, zda-li absolvují jenom teoretickou (tedy levnější) část výuky, anebo si teorii ověří i v praxi. Každopádně je čeká seznámení se s českými i zahraničními okruhy, technikou závodní jízdy, rozbor ovládání vozidla a videoprojekce. Vše formou prezentací s detailním komentářem a podrobným výkladem. Když se však rozhodnou i pro praktickou část, čeká je opravdový motoristický zážitek - jízdy na okruzích vlastním vozem (na požádání i závodním speciálem!!!), škola smyku, v případě zájmu i zajištění jízd na světoznámých okruzích (Monza, Spa, Hockenheimring, Nürburgring, Hungaroring aj.).

Nutno podotknout, že všechny praktické aktivity jsou provozovány výhradně na uzavřených závodních okruzích. Kromě jiného jim Jiří Janák nabízí i přípravu na absolvování mezinárodní okruhové licence.

Projekt však počítá především s nadějemi okruhového závodění, a to se zájemci, jenž už vlastní okruhovou licenci a jsou tedy profesionálními jezdci. Těm je Jirka Janák připraven odevzdat své zkušenosti ve všech směrech - v průběhu závodních víkendů a na testovacích jízdách, při detailním rozboru techniky jízdy, telemetrie, zprostředkuje jim kontakty na špičkové české i zahraniční týmy. V případě zájmu poradí s fyzickou přípravou a pomůže s přípravou a přechodem na mezinárodní scénu, což by zejména pro mladé talenty mohl být skvělý odrazový můstek.

Všechny podrobnosti k projektu naleznete na www.jiri-janak.com  v sekci JJ/ke stažení. K dispozici je zde i ceník.

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   FIA GT 3 2010 v Brně a páteční havárie dvou Audi týmu Rosberg, foto P. Jelínek

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose