www.car.cz
 

V Mostě téměř žádní závodníci !! Poprvé v historii vyhrál Herbeck, počtvrté Mičánek
     8.6.2010 07:44 - tisková zpráva


Jiří Mičánek vyhrál už čtvrtý letošní závod ve sprintu

Po sobotním úspěchu a druhém místě v absolutní klasifikaci ve vytrvalostním závodě rozšířil brněnský automobilový závodník Jiří Mičánek sbírku svých úspěchů v mezinárodním mistrovství České republiky na autodromu v Mostě i v nedělním sprintu. Mičánek vyhrál v divizi 4 svoji skupinu do 350 ccm a absolutně skončil na třetím místě za vítězným Herbeckem a druhým Malchárkem.

Po sobotních problémech s rozbitým předním sklem od roztržené pneumatiky se Mičánek soustředil už na ranní warm up. "Chtěli jsme si po výměně skla ověřit všechny funkce vozu. Všechno fungovalo optimálně. Neměli jsme žádné problémy," uvedl Jiří Mičánek, jenž se sice v závěru dotáhl na druhého Malchárka.

"Nechtěl jsem zbytečně riskovat a spokojil jsem se se třetím místem. Neboť pro mě bylo mnohem důležitější zvítězit ve třídě do 3500 ccm," dodal Mičánek.


Jiří Pošvář

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Jarní Most 2010 a pohled do depa objektivem Mirka Beneše

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose