www.car.cz
 

David Vršecký dojel v neděli ve španělském Albacete bronzový
     8.6.2010 08:05 - tisková zpráva


Vršecký dojel třetí!

První letošní oficiální "bednu" v pohárovém závodě dnes vybojoval David Vršecký v Albacete. Uwe Nittel startující do závodu z posledního místa nakonec dojel na vynikajícím jedenáctém místě.

Stejně jako včera David potvrdil pověst jednoho z vůbec nejlepších jezdců na startu, když se v prvních metrech závodu dostal před Bösigera. Na rozdíl od včerejška však začal svému bývalému spolujezdci bez větších obtíží ujíždět a začal připravovat útok na třetího Östreicha. "Do noci jsme dělali na zadní nápravě.

Cítil jsem se podstatně lépe na brzdách, proto jsem si na Östreicha věřil," popisoval David první polovinu závodu. K útoku však nedošlo, německý mistr Evropy se totiž dostal do kolize s o kolo zpět jedoucím jezdcem a začal se propadat startovním polem.

"Chystal jsem se na Hahna, nicméně dostal jsem do vysílačky zprávu, že jeho náskok je prakticky nedostižný. Z bedny mám radost, děkuji především mechanikům, kteří odvedli tradičně vynikající práci."

Hrdinou závodu se stal rovněž Uwe Nittel. Ačkoli německý nováček startoval do závodu z posledního místa, dojel jedenáctý. "Kluci mi před startem radili, abych jel v klidu a měl dostatek trpělivosti s pomalejšími jezdci, kteří představují nemalé potenciální nebezpečí," vysvětloval Uwe po dojezdu.

"Závod jsem si užil a stejně jako David musím poděkovat mechanikům. Výměnu motoru za necelé dvě hodiny považuji za heroický výkon."

 

Buggyra

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Truckerské Missano 2010 a Buggyra, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose