www.car.cz
 

Brněnský Masarykův okruh a svatby ??
     16.6.2010 13:11 - tisková zpráva


Masarykův okruh zažije teprve druhou svatbu vášnivých fandů

START do života

Grand Prix České Republiky je považována za vrchol sezóny Masarykova okruhu. Přestože jsou Monika s Martinem vášniví fandové, kteří vynechají jen málokterý závod, nastane pro ně vrchol tohoto roku v úplně jiný den. Termín 19.6. se dokonce nevztahuje ani k žádnému významnému podniku. Tato dvojice totiž příhodně odstartuje svůj společný život přímo na startu Automotodromu Brno ve zdánlivě běžný den.

Martin, závodní mechanik pilota Nimrichtera (jehož vůz bude při obřadu také přítomen), si svoji nastávající lépe ani vybrat nemohl. Nejen, že mu jeho zaměstnání a zápal pro motorismus toleruje, ale tuto vášeň s ním zároveň sdílí a jak nám sami sdělili, mají Masarykův okruh moc rádi a nevynechají téměř žádný závod.

Kdekoho napadne, že na asfaltu závodní dráhy není místo pro romantiku, ale víte jak je na Automotodromu krásně? Obklopený lesy a přírodou se mu nevyrovná žádná obřadní síň. A co se týče originality, Martin a Monika budou teprve druzí v pořadí, kteří tu budou oddáni.

Za nás jim můžeme popřát jen rychlé a snadné zdolávání překážek na zamotaných životních okruzích a samozřejmě bezporuchové manželství.

 

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   FIA GT v Brně 2010 objektivem Pavla Procházky

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose